(Θ)λίβερπουλ πριν τον τελικό! (vid)

Με εκπλήξεις και απουσία βασικών παικτών παρέταξε την Liverpool ο King Kenny θέλοντας να ξεκουράσει τους παίκτες του ενόψει τελικού κυπέλλου το προσεχής Σάββατο.





Δεν τα κατάφεραν όμως για άλλη μια αγωνιστική γνωρίζοντας άλλη μια οδυνηρή εντός έδρας ήττα με 1-0 από την Fulham χάρη σε ένα αυτογκόλ του Skrtel στο ξεκίνημα της αναμέτρησης!

Ήρωας ο γκολκίπερ Doni που κρατούσε με νύχια και με δόντια το 1-0.Καταιγισμό ευκαιριών για άλλη μια φορά με τους Reds να μην μπορούν παρόλα αυτά να σκοράρουν!

Όπως αναμενότανε η ομάδα του King Kenny μπήκε χαλαρά στο ματς παίζοντας συντηρητικά ελέω τελικού κυπέλλου και μόλις στο 5' λεπτό με αυτογκόλ του άτυχου Skrtel η Fulham άνοιξε το σκορ αιφνιδιάζοντας έτσι τον αντίπαλο.

Οι Reds στην συνέχεια πίεσαν και έχασαν αρκετές ευκαιρίες κυρίως με τους Shelvey και Kuyt δημιουργώντας σύγχυση στην άμυνα των ''κότατζερς'' χωρίς ωστόσο να έρθει η ισοφάριση.

Στην ανάπαυλα ο Σκοτσέζος τεχνικός έκανε την πρώτη του αλλαγή βγάζοντας τον Henderson και βάζοντας τον Downing μήπως και αλλάξει κάτι στην εικόνα της ομάδας.Οι ευκαιρίες συνεχίστηκαν να διαδέχονταν η μία την άλλη χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να βάλουν το γκολ της ισοφάρισης ενώ με ήρωα τον Doni συνέχισαν να κρατούν το 0-1 αφού όσες φορές χρειάστηκε να επέμβει ο Βραζιλιάνος πορτιέρο το έκανε με επιτυχία δείχνοντας πως βρίσκετε σε καλή κατάσταση.

Τελικά η ισοφάριση δεν ήρθε ποτέ με την Liverpool να πηγαίνει στον τελικό του κυπέλλου με κακή ψυχολογία και αρκετή δόση γκρίνιας!

Το θετικό της αγωνιστικής η συμμετοχή του νεαρού Raheem Sterling που μπήκε στο 75' λεπτό στην θέση του Kuyt γνωρίζοντας την αποθέωση από τους οπαδούς!



هدف فولهام الأول από lobbysport
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.