Συζητήσεις για επέκταση της συνεργασίας!

Μπορεί να απομένει περίπου 1,5 χρόνος ακόμη στο συμβόλαιο της Liverpool με την Standard Chartered ωστόσο η διοίκηση του συλλόγου έχει ήδη ξεκινήσει τις πρώτες επαφές για την ανανέωση της συνεργασίας των δυο πλευρών!


Το 2010 ο σύλλογος του Merseyside υπέγραψε συμφωνία μαμούθ με την Standard Chartered ύψους 80.000.000 λιρών για συνεργασία 4 ετών (20 εκ. ετησίως) ωστόσο σύμφωνα και με την Telegraph οι δυο πλευρές σύντομα θα ανανεώσουν την συνεργασίας τους με ακόμη πιο βελτιωμένους όρους!

Η απουσία της ομάδας απ'το Champions League και το περυσινό θέμα ρατσισμού του Luis Suarez δεν φαίνεται να αποτελεί εμπόδιο σε μια νέα συμφωνία, αν και πέρυσι για το θέμα που προέκυψε με τον Suarez η Standard Chartered είχε εκφράσει την απογοήτευσή της.

Όπως τόνισαν και στελέχη των Reds μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις η απουσία του συλλόγου από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση ωστόσο αυτό δεν έχει καμία σχέση με την συνεργασία των δυο πλευρών καθώς η Standard Chartered βασίζεται κυρίως στην Ασία εκεί όπου η Premier League έχει τεράστια εξουσία!

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά και η Telegraph εκτός από την επέκταση της συνεργασίας των δυο πλευρών θα αλλάξει και η εμφάνιση του ονόματος της Standard Chartered πάνω στην φανέλα!

Πηγή: Telegraph
Δημοσιεύτηκε: 14/11/2012 10:20
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.