Θέλει Cole η ΚΠΡ!

Πρόσφατα ο Χάρι Ρέντκναπ ανέλαβε τα ηνία των Ρέιντζερς και πρωταρχικός στόχος είναι ποιος άλλος, η παραμονή της ομάδας στην κατηγορία μιας και βρίσκετε στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με μόλις 5 βαθμούς.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail ο νέος τεχνικός της ΚΠΡ καλοβλέπει την περίπτωση του μέσου των Reds Joe Cole εν όψει Γενάρη με σκοπό να ενισχύσει την ομάδα του.

Όπως γράφει και το βρετανικό δημοσίευμα η ΚΠΡ κινείτε για τον δανεισμό του Cole μέχρι το τέλος της σεζόν με μοναδικό εμπόδιο να είναι ο παχυλός μισθός του που φτάνει τις 90.000 λίρες την βδομάδα!

Πρόσφατα οι πληροφορίες ανέφεραν πως οι Reds πρότειναν μείωση των αποδοχών του στις 45.000 λίρες με σκοπό να μπορέσει να βρει ομάδα καθώς δεν υπολογίζεται απ'τον Brendan Rodgers. Στο κόλπο της απόκτησής του βρίσκετε πάντα και η West Ham.

Πάντως οι Reds σκέφτονται και το ενδεχόμενο να μείνει ελεύθερος τον Γενάρη αν και η πρόταση της ΚΠΡ δείχνει πιο συμφέρουσα καθώς προτείνουν δανεισμό του παίκτη με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι αν και εφόσον παραμείνουν στην κατηγορία.

Πηγή: Daily Mail
Δημοσιεύτηκε: 29/11/2012 20:50
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.