Βλέπει Downing ο Wenger!

Την περίπτωση του Stewart Downing καλοβλέπει ο Αλσατός τεχνικός των κανονιέρηδων Arsene Wenger σύμφωνα με βρετανικό δημοσίευμα!

Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail η Arsenal κοιτάζει την περίπτωση του Άγγλου εξτρέμ των Reds εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Γενάρη. Η Daily Mail αναφέρει χαρακτηριστικά σε δημοσίευμά της πως η Arsenal ετοιμάζει πρόταση-έκπληξη ύψους 10.000.000 λιρών για την απόκτησή του!

Μάλιστα ο Wenger είχε προσπαθήσει να τον αποκτήσει το 2011 για αντικαταστάτη του Nasri ωστόσο ο 28χρονος εξτρέμ προτίμησε την Liverpool. Ο Αλσατός τεχνικός πιστεύει πως μπορεί να αναγεννήσει τον Downing και πως θα ταιριάξει στο στυλ της Arsenal.

Σύμφωνα πάντα με το εν λόγο δημοσίευμα οι Reds θα μπορούσαν να προτίνουν ως αντάλλαγμα και μέρος της συμφωνίας τον Theo Walcott μιας και εξακολουθούν να τον κοιτάζουν αφού ακόμη δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους κανονιέρηδες.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως ο Downing δεν βρίσκετε στα βασικά πλάνα του Brendan Rodgers και είναι πιο πιθανό από ποτέ να αποχωρήσει είτε τον Γενάρη είτε το καλοκαίρι.

Πηγή: Daily Mail
Δημοσιεύτηκε: 26/11/2012 14:30
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.