Άδικη ήττα και προβληματισμός!! (pics)

Στο White Hart Lane κοντραρίστηκαν δύο από τις πιο ενδιαφέρουσες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος, Τότεναμ και Λίβερπουλ. Η μία πετύχαινε τα γκολ και η άλλη έπαιζε ποδόσφαιρο.

Οι Ρεντς έπαιξαν μονότερμα τα Σπιρούνια και πλήρωσαν το πολύ κακό πρώτο 20λεπτο.

Η επιλογή του Ντάουνινγκ στο αριστερό άκρο της άμυνας πιο πολύ κακό μοιάζει να κάνει παρά καλό, καθώς στο 7ο λεπτό ο Άγγλος χάνει τον Λένον που βγαίνει αφύλαχτος σε κενή εστία και κάνει το 1-0, αξιοποιώντας την ασίστ του Μπέιλ.

8 λεπτά μετά ο Φιλ Ντάουντ είδε φάουλ του Χέντερσον στον Ντέμπσι σε καλή θέση. Ο Μπέιλ ανέλαβε και με εξαιρετικό χτύπημα έκανε το 2-0!

Προηγουμένως ο Χέντερσον κατόρθωσε να στείλει άουτ τη μπάλα σε κενή εστία, επιβεβαιώνοντας την κακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Μετά το 2-0, υπήρχε μόνο μια ομάδα στο γήπεδο. Η ατυχία όμως έκανε και πάλι την εμφάνιση της, καθώς αρχικά σουτ του Ενρίκε μπλοκάρει ο Λιορίς και στη συνέχεια ο Γουόλκερ βγάζει στη γραμμή πλασέ του Σουάρες.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο μονόλογος των Ρεντς ήταν εμφανής, αλλά χρειάστηκε να περάσουν 27 λεπτά για να έρθει η μείωση, όταν σε κεφαλιά του Τζέραρντ, ο Λένον  έδιωξε στη γραμμή(!), αλλά έστειλε τη μπάλα πάνω στον Μπέιλ, που σημείωσε αυτογκόλ.

Στα εναπομείναντα λεπτά καλό σουτ του Ενρίκε πέρασε άουτ, ενώ ο Σουάρες σημάδεψε λάθος από πλεονεκτική θέση σε εντυπωσιακό γύρισμα του Άγκερ.

Author: Aποστόλης
Δημοσιεύτηκε: 29/11/2012 00:04
Share on Google Plus

About Tolis Papanikolopoulos

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.