Πρόταση βόμβα για Suarez!

Τον Luis Suarez θέλει να αποκτήσει η Manchester City τον προσεχή Γενάρη σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα βρετανικά ΜΜΕ.

Σε δημοσίευμά της η Mirror αναφέρει χαρακτηριστικά πως αναμένετε να προσφέρει στους Reds το ποσό των 40 εκ. λιρών προκειμένου να αποκτήσει τον Ουρουγουανό φορ αφού οι προσπάθειες των πρωταθλητών Αγγλίας για τον Falcao δεν έπιασαν τόπο με τον Κολομβιανό φορ να επιθυμεί να αγωνιστεί στην Chelsea!

Στο δημοσίευμα μάλιστα αναφέρετε πως το ποσό μπορεί να αυξηθεί και να φτάσει ακόμα και τα 50 εκ. λίρες αφού οι πρωταθλητές Αγγλίας θα δώσουν μάχη με την συμπολίτισσα United! Να θυμίσουμε πως ο Luis Suarez υπέγραψε το καλοκαίρι νέο μακροπρόθεσμο συμβόλαιο με τους Reds!

Ωστόσο η προσφορά φαίνεται άκρως δελεαστική και αν όντως ισχύουν τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα το μόνο που μπορεί να κρατήσει τον Luis στο Anfield είναι οι ίδιοι οι οπαδοί καθώς όπως είχε δηλώσει και ο Brendan Rodgers σε πρόσφατες δηλώσεις του η ομάδα θα χρειαστεί τουλάχιστον 3 χρόνια για να επιστρέψει στις επιτυχίες και το Champions League είναι μεγάλο δέλεαρ για τέτοιους μεγάλους παίκτες παγκόσμιας κλάσης όπως είναι ο Suarez!

Μάλιστα τις τελευταίες μέρες ακούγετε πολύ έντονα η επιστροφή του Fernando Torres στο Anfield και πολύ είναι αυτοί που συνδέουν την επιστροφή του Ισπανού φορ με την αποχώρηση του Luis. Προς το παρόν όλα είναι φήμες και περιμένουμε τις εξελίξεις με αγωνία.

Πηγή: mirror
Δημοσιεύτηκε: 15/11/2012 09:32
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.