Liverpool VS Southampton (Preview)


Σημαντικό παιχνίδι δίνει σήμερα το απόγευμα στις 5:00 μ.μ ώρα Ελλάδος μέσα στο Anfield για την 15η αγωνιστική της Premier League απέναντι στην νεοφώτιστη Southampton.

Liverpool: Μονόδρομος η νίκη για την ομάδα μας καθώς θέλουμε να επανέλθουμε σε αυτές. Οι Reds βρίσκονται μόλις στην 12η θέση δέκα ολόκληρους βαθμούς από την τέταρτη προνομιούχο θέση που οδηγεί στο Champions League. Σημαντικό γεγονός του αγώνα η επιστροφή του Lucas στην αγωνιστική δράση. Η Liverpool προέρχεται από την ήττα από την Totenham και την ισοπαλία από τους κύκνους με 3-2 και 0-0 αντίστοιχα.

Πιθανή 11αδα(4-2-3-1): Reina – Wisdom – Skrtel – Agger – Johnson – Allen – Shelvey – Gerrard – Sterling – Enrique – Suarez.

Southampton: Φορμαρισμένη μπορεί να χαρακτηριστούν οι Αγίοι καθώς στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές δεν έχουν δεxτεί ήττα. Τελευταία της ήττα ήταν από την West Brom στις 5/11 με 2-0. Η Southampton όμως βρίσκεται στην 18η θέση με μόλις 12 βαθμούς. Προέρχεται από την ισοπαλία με την Norwich και τη νίκη επί της Newcastle με 1-1 και 2-0 αντίστοιχα.

Πιθανή 11αδα(4-4-2): Gazzaniga – Clyne – Fonte – Yoshida – Shaw – Cork – Schneiderlin – Puncheon – Lallana – Ramirez – Lambert.

Προιστορία: Από το 2005 έχουν να τεθούν αντιμέτωπες οι 2 ομάδες. Η ομάδα μας μέσα στο Αnfield σε επτά παιχνίδια από το 1998 μετρά τέσσερις νίκες δύο ισοπαλίες και μία ήττα το 2003. Η τελευταία μας νίκη ήταν το 2004 με 1-0.

Good Luck LIVERPOOL YNWA!!!

Author: Κωνσταντίνος
Share on Google Plus

About Constantinos Koulas

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.