Ένα βήμα από Γκρέμιο ο Κοάτες!

Παρελθόν θα αποτελέσει πιθανότατα εντός των επόμενων 3 ημερών από την Λίβερπουλ ο Σεμπάστιαν Κοάτες. Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός δεν έχει πείσει τον Μπρένταν Ρότζερς ότι αξίζει θέση στη βασική εντεκάδα και για αυτό το λόγο οι Ρεντς επιθυμούν την παραχώρησή του.

Πρώτα δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο Ουρουγουανός θα δίνονταν δανεικός με τις Γουέστ Μπρομ, Γουίγκαν και Γιουβέντους να έδειχναν ενδιαφέρον για την περίπτωση του. Ωστόσο μετά από σημερινό δημοσίευμα της Daily Mirror η βραζιλιάνικη Γκρέμιο αποτελεί τον βασικό μνηστήρα του παίκτη και φαίνεται να έχει προσφέρει στους Ρεντς το ποσό των 7 εκατ. λιρών για να τον αποκτήσει.

Παρολ'αυτά στην συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχει ένα πρόβλημα, το οποίο αφορά περισσότερο την Λίβερπουλ και λιγότερο την Γκρέμιο. Το πρόβλημα λοιπόν αυτό είναι ότι για τους βραζιλιάνικους συλλόγους η μεταγραφική περίοδος λήγει μέρες μετά την ευρωπαϊκή. Έτσι η Γκρέμιο μπορεί να αποκτήσει τον Κοάτες μετά το τέλος της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Αυτό βέβαια θα ήταν σημαντικό πρόβλημα για τους Ρεντς, που επιθυμούν να παραχωρήσουν τον παίκτη εντός της μεταγραφικής περιόδου, ώστε να βρουν τον αντικαταστάτη του στο ρόστερ, με τον αρχηγό της Σουόνσι, Άσλει Γουίλιαμς να είναι στην κορυφή της λίστας.

Author: Αποστόλης

Πηγή: Daily Mirror


Share on Google Plus

About Tolis Papanikolopoulos

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.