Dortmund καλεί Sahin!

Το μέλλον του Τούρκου μέσου Nuri Sahin στο Anfield παραμένει αβέβαιο με τα βρετανικά ΜΜΕ να τονίζουν πως το ''διαζύγιο'' των δυο πλευρών ολοένα και πλησιάζει! ''Βλέπουν'' επιστροφή του στην Dortmund τα γερμανικά ΜΜΕ!

Ο 24χρονος μέσος το 2011 έκανε ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα του εγκαταλείποντας την Dortmund για τα ''μάτια'' της Βασίλισσας της Ευρώπης Real Madrid. Ποιος θα του έλεγε όμως ότι σχεδόν 2 χρόνια αργότερα η καριέρα του θα έπαιρνε την κάτω βόλτα!

Στην Real του Mourinho δεν κατάφερε ποτέ να κερδίσει μια θέση στο αρχικό σχήμα των Μερένχες! Κάτι οι συχνοί τραυματισμοί του, κάτι οι κακές εμφανίσεις του όταν και όποτε έπαιζε ανάγκασαν την Real να τον παραχωρήσει δανεικό με σκοπό να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να βρει ξανά ρυθμό στο παιχνίδι του.

Το καλοκαίρι του 2012 εμφανίστηκαν Arsenal και Liverpool προσφέροντας στον Τούρκο μέσο στέγη και νέες ελπίδες για κάτι καλύτερο. Τελευταία στιγμή επέλεξε την Liverpool όπου και υπέγραψε μονοετές δανεισμό με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι του 2013.

Στην ομάδα του Brendan Rodgers ωστόσο ελάχιστες φορές ξεκίνησε βασικός, αγωνίζεται σε λάθος θέση όπως δήλωσε και ο ίδιος ο Sahin και χρησιμοποιείτε ως back up τις περισσότερες φορές. Το μέλλον του στο Anfield παραμένει αβέβαιο με τα βρετανικά ΜΜΕ να ισχυρίζονται πως η διακοπή του δανεισμού του βρίσκετε πιο κοντά από ποτέ.

Οι Reds σύμφωνα με σύσσωμο τον βρετανικό Τύπο δεν είναι ικανοποιημένοι με τις εμφανίσεις του 24χρονου μέσου και σε συνδυασμό με τον παχυλό μισθό του το πιο πιθανό σενάριο είναι η διακοπή του δανεισμού του.

Μπορεί σε προηγούμενες δηλώσεις του ο Brendan Rodgers να τόνισε πως θέλει να τον αποκτήσει μόνιμα στην Liverpool και να ενεργοποιηθεί το καλοκαίρι η οψιόν αγοράς του ωστόσο μάλλον λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο!

Ένα πρόσφατο σενάριο ''έσκασε μύτη'' που ισχυρίζεται για αποχώρηση του Sahin με προοπτική να συνεχίσει στην Inter με τους Reds να χρησιμοποιούν τις αποδοχές του Τούρκου μέσου για την απόκτηση του Wesley Sneidjer μιας και μεταξύ τους οι δυο σύλλογοι τα έχουν βρει σε όλα και απομένει μόνο η συμφωνία με τον παίκτη.

Ωστόσο στο κόλπο της απόκτησής του μπαίνει γερά και η λατρεμένη του Dortmund όπου πριν αποφασίσει να την εγκαταλείψει για άλλες πολιτείες κατέκτησε το double πραγματοποιώντας μια εξαιρετική σεζόν! Ίσως την πιο παραγωγική του σεζόν στην μέχρι τώρα καριέρα του!

Ο γενικός διευθυντής της Dortmund Michael Zorc παραχώρησε δηλώσεις στην γερμανική Bild τονίζοντας πως ο Sahin είναι δικός του ''παιδί'' και πως αν θελήσει να επιστρέψει η πόρτα θα είναι πάντα ανοιχτή:

''Φυσικά και παρακολουθούμε την καριέρα του Sahin. Είναι δικό μας ''παιδί''. Το πρόβλημα στην Liverpool είναι ότι παίζει σε λάθος θέση. Είχαμε πει κάποτε, αν ο Nuri δεν θέλει τίποτε άλλο παρά μόνο να αγωνιστεί για την Dortmund τότε αυτό δεν θα είναι πρόβλημα για μας. Αν οικονομικά είναι εφικτό θα το προχωρήσουμε. Τίποτα δεν έχει αλλάξει.'' τόνισε στην Bild ο Zorc.

Πηγή: Bild & ESPN
Δημοσιεύτηκε: 2/1/2012 12:07
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.