Liverpool VS Norwich (Preview)


23η αγωνιστική της Premier League σήμερα και η ομάδα μας υποδέχεται μέσα στο χιονισμένο Anfield την Norwich.



Liverpool: Να ξεχάσει την ήττα από την Man Utd και να επανέρθει στις νίκες είναι οι σημερινοί μας στόχοι. Θέση βασικού διεκδικεί για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα το νέο μεταγραφικό μας απόκτημα Daniel Sturridge. Η απουσίες μας είναι γνωστές καθώς θα απουσιάσουν και πάλι οι Εnrique , Kelly και Flanagan H oμάδα μας προέρχεται από την ήττα με 2-1 από την αιώνιο της αντιπαλό.
Πιθανή 11αδα(4-3-3): Reina – Wisdom – Skrtel – Agger – Johnson – Gerrard – Allen – Lucas – Downing – Suarez – Sturridge.






Norwich: Nα επανέλθει στις νίκες εχεί ως στόχο η ομάδα των καναρινιών καθώς την προηγούμενη αγωνιστηκή εξήλθε ισοπαλία με σκορ 1-1 με αντίπαλο την Newcastle. Οι απουσίες της ομάδα του Chris Hughton είναι Morison Ruddy Wittaker

Πιθανή 11αδα(4-4-2): Bunn – Martin – Bassong – Turner – Garrido – Tettey – Johnson – Snodgrass – Pilkington – Holt – Hoolahan.




Προϊστορία: Στις 5 τελευταίες μας αναμετρήσεις μετράμε 4 νίκες και 1 ισοπαλία. Τον προηγούμενο είχαμε νικήσει με 5-2 με σκόρερ τους Suarez(Hat-rick) Sahin και Gerrard και για την Norwich οι Morison και Holt.



Author: Κωνσταντίνος
Share on Google Plus

About Constantinos Koulas

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.