Προχωράει και βλέπει συνέχεια!! (pics)

Εύκολα επικράτησε της αδύναμης Mansfield η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς, ο οποίος παρέταξε σχεδόν βασική εντεκάδα, καθώς επιθυμεί να "χτυπήσει" τον τίτλο του FA Cup και τη φετινή χρονιά!

Οι Ρεντς έκαναν ιδανικότατο ξεκίνημα βλέποντας τον Daniel Sturridge να αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο την ωραία κάθετη του Shelvey στο 7ο λεπτό και να ανοίγει το σκορ νωρίς νωρίς.

Η ομάδα κατάφερε χωρίς πολλά προβλήματα να κρατήσει το σκορ μέχρι το ημίχρονο και στις αρχές του δευτέρου η είσοδος του Luis Suarez στη θέση του Sturridge ήταν αυτή που έκρινε το ματς.

Ο Ουρουγουανός σε φάση διαρκείας στο 59' κατάφερε με διπλή προσπάθεια να κάνει το 0-2, σε μία φάση που ωστόσο η μπάλα έχει βρει καθαρά στο χέρι του και το γκολ δεν έπρεπε να μετρήσει.

Οι γηπεδούχοι το πάλεψαν και πέτυχαν τη μείωση με δυνατό σουτ του Green στο 80', γκολ που πανηγύρισαν έξαλλα παρότι δεν τους χάρισε τελικά κάτι παραπάνω από τη μείωση του σκορ.

Επόμενος αντίπαλος της ομάδας μας η Oldham, που αγωνίζεται στην Ligue 1 (τρίτη κατηγορία) και την οποία αντιμετωπίσαμε πέρυσι και πάλι για το FA Cup επικρατώντας στο Anfield με 5-1!

Author: Αποστόλης
Share on Google Plus

About Tolis Papanikolopoulos

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.