Ολοένα και πλησιάζει το αντίο του Sahin!

Εκ νέου ρεπορτάζ για το θέμα του Nuri Sahin έκανε η Liverpool Echo τονίζοντας χαρακτηριστικά πως είναι αλήθεια ότι ο Τούρκος μέσος σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν.

Επιμένει η Dortmund, ''σύμμαχος'' και η Real Madrid!


Η Liverpool Echo αναφέρει χαρακτηριστικά πως οι Reds είναι έτοιμοι να διακόψουν τον δανεισμό του ωστόσο αυτό μπορεί να γίνει με την σύνθετη γνώμη και των δυο πλευρών καθώς και της Real Madrid.

Ο Ισπανικός σύλλογος όμως δεν δείχνει διατεθειμένος να τον καλέσει πίσω και επιθυμία όλων είναι να τον δουν να παίζει παιχνίδια και να βρει και πάλι ρυθμό στο παιχνίδι του. Ο 24χρονος μέσος βλέποντας την καριέρα του να παίρνει την κάτω βόλτα φαίνεται πως το έχει πάρει απόφαση ότι μόνο στην Μπουντενσλίγκα μπορεί να βρει τον εαυτό του με την Dortmund όπως όλα δείχνουν να είναι ο επόμενος προορισμός του καθώς και η ''Μερένχες'' είναι θετικοί στον δανεισμό του Nuri Sahin στην παλιά του ομάδα.

Αυτό που είναι πολύ σημαντικό στην όλη υπόθεση είναι η ''συμμαχία'' της Real Madrid με τον γερμανικό σύλλογο για να συνεχίσει εκεί ο Sahin με την μορφή δανεισμού ενώ αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός πως μέχρι στιγμής η Βασίλισσα της Ευρώπης εγκρίνει την διακοπή του δανεισμού του απ'την Liverpool.

Πηγή: Liverpool Echo
Δημοσιεύτηκε: 9/1/2013 11:35
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.