Και επίσημα Daniel Sturridge (Photos-Δηλώσεις)

Ανακοινώθηκε πλέον και επίσημα η μεταγραφή του Daniel Sturridge στη Liverpool, λίγες ώρες πριν το παιχνίδι με την Sunderland στο Anfield.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

O Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Liverpool είναι ευτυχισμένος να ανακοινώνει τη μεταγραφή του επιθετικού Daniel Sturridge από την Chelsea.

Ο 23χρονος γίνεται η πρώτη μας μεταγραφή για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, μετά που υπέγραψε μακροπρόθεσμο συμβόλαιο σήμερα στο Melwood.

Στη συνέχεια δήλωσε στο liverpoolfc.com για τη χαρά του μετά και την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

"Είμαι ταπεινός αλλά και χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ," είπε.

"Ο Brendan Rodgers μου είπε πως με βλέπει εδώ για πολύ καιρό, το ίδιο και εγώ. Δεν έχω υπογράψει εδώ για να παίξω για λίγα χρόνια και μετά να φύγω.


Ο Sturridge υπογράφει το πολυετές συμβόλαιό του!

"Υπέγραψα για να μείνω εδώ όσο το δυνατό περισσότερο γίνεται. Είναι ένας τεράστιος σύλλογος, για μένα ένας από τους μεγαλύτερους στον κόσμο, ενώ οι οπαδοί και οι ποδοσφαιριστές που έχουμε εδώ είναι απίθανοι."

O Sturridge ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην Μanchester City, όπου και τερμάτισε ως πρώτος σκόρερ με τη City να κερδίζει το FA Youth Cup το 2008.

Το 2009 υπέγραψε στη Chelsea όπου και καθιερώθηκε ως ένας από τους καλύτερους νεαρούς επιθετικούς της χώρας, σκοράροντας 24 φορές κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο Stamford Bridge.

Οι εμφανίσεις του στη Chelsea οδήγησαν στην αναγνώρισή του ως μέλος της εθνικής ομάδας, μόλις στα 22 του χρόνια.

Έχοντας σκοράρει 21 γκολ σε 34 εμφανίσεις σε επίπεδο νεαρών για την Αγγλία, ο Fabio Capello του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα της Αγγλίας απέναντι στη Σουηδία το 2011.

Από τότε πήρε ακόμα 3 κλήσεις στο εθνικό συγκρότημα και το τελευταίο καλοκαίρι σκόραρε δύο φορές για την ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.


Tο LiverpoolFans.gr εύχεται στον Daniel Sturridge κάθε επιτυχία στη Liverpool! Καλωσόρισες Dani, YNWA!



Σπύρος

Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.