Α ρε ρημάδα τύχη....! (pics)

Ένα φανταστικό ματς, μία μεγάλη εμφάνιση, αλλά και μια κατάρα που δεν φεύγει. Η Λίβερπουλ πάλεψε μέχρι τελευταία στιγμή, αλλά η μοίρα δεν επιφύλασσε και πάλι καλό τέλος. Ένα ατομικό λάθος και η πρώτη φάση της Ζενίτ μετατρέπεται σε γκολ.

Ο Κάραχερ δεν υπολόγισε σωστά και έδωσε έτοιμο γκολ στον Χουλκ στο 19', που απέναντι στον Ρέινα πλάσαρε εύστοχα και άνοιξε το σκορ. Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 28' ο Σουάρεζ τρύπησε το τείχος σε απευθείας εκτέλεση φάουλ και έφερε στα ίσια το ματς.

Οι Ρεντς συνέχισαν την πίεση και κατάφεραν να κλείσουν τους φιλοξενούμενους στην άμυνά τους. Έτσι σε μια τέλεια συνεργασία των Χέντερσον, Ενρίκε και Άλλεν, ο Ισπανός βρήκε τον τελευταίο και αυτός έκανε το 2-1 μόλις 2 λεπτά πριν τα 45'.

Το δεύτερο ημίχρονο επιφύλασσε πολλές συγκινήσεις, αλλά δυστυχώς όχι όσες θα θέλαμε! Η ομάδα μας μπήκε δυνατά και σε ένα φάουλ που κέρδισε ο Σουάρεζ σε καλή θέση έφερε τον Ουρουγουανό αντιμέτωπο με τον Μαλαφέεφ σε παρόμοιες συνθήκες με αυτές του πρώτου γκολ. Ο 25χρονος πήρε φόρα και με αριστουργηματική εκτέλεση έβαλε φωτιά στο Άνφιλντ!

Λίγα λεπτά μετά όμως ο Ρότζερς προχώρησε σε μια ενθουσιώδη, αλλά συνάμα επιπόλαιη διπλή αλλαγή, αντικαθιστώντας τους Χέντερσον και Άλλεν με τους Ασάιντι και Σέλβι. Συγκεκριμένα η δεύτερη αλλαγή ήταν αυτή που κόστισε στους Ρεντς την απώλεια του passing game και οδήγησε σε διαφορετικό τρόπο ανάπτυξης από αυτόν που συνηθίζει να παίζει η ομάδα.

Στο 72ο λεπτό παραλίγο να γίνει η συγκλονιστική ανατροπή! Ο Ενρίκε έβγαλε σέντρα από αριστερά, ο Ντάουνιγνκ πετάχτηκε μπροστά από τον Μαλαφέεφ και μπερδεύοντας τον Ρώσο τερματοφύλακα έδωσε την ευκαιρία στον Τζέραρντ να εκτελέσει από το ύψος της περιοχής, αλλά το σκαστό σουτ που επιχείρησε ο αρχηγός αποκρούστηκε τελευταία στιγμή από τον Μαλαφέεφ.

Τελευταία μεγάλη ευκαιρία εκείνη του Σέλβι, που ακολούθησε την πολύ καλή στιγμή (μοναδική της Ζενίτ), όταν ο Ρέινα υποχρεώθηκε σε δύσκολη επέμβαση σε σουτ του Χουλκ από λάθος του Άγκερ. Ο Ενρίκε επιχείρησε σέντρα από αριστερά, ο Χούμποτσαν παρενέβη και ο Σέλβι που βρήκε στρωμένη τη μπάλα μπροστά του απέτυχε να βρει στόχο.

Στα επόμενα λεπτά οι Ρεντς εμφάνισαν σημάδια κόπωσης και δεν βρήκαν την ευκαιρία που αναζητούσαν, παρά το πάθος τους και την μαχητικότητά τους. Ελπίζουμε πάντα σε καλύτερα πράγματα! YNWA!

Author: Αποστόλης








Share on Google Plus

About Tolis Papanikolopoulos

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.