Μένει "Ρεντ" ο Λούκας!

Το μέλλον του στο Άνφιλντ για αρκετά ακόμη χρόνια σφράγισε το απόγευμα της Τετάρτης ο Λούκας Λέιβα. Ο Βραζιλιάνος μέσος υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τη Λίβερπουλ και αμέσως μετά έκανε δηλώσεις και το εν λόγω γεγονός.

Ο 26χρονος μέσος δήλωσε χαρακτηριστικά: " Είναι ένα ακόμα πολυετές συμβόλαιο, αλλά νιώθω όπως ακριβώς και την πρώτη φορά που ήρθα εδώ. Είμαι πανευτυχής που έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ σε αυτό το σύλλογο. Πιστεύω πως εδώ ανήκω και εδώ ήθελα να μείνω ανυπομονώντας να αγωνιστώ για αρκετά ακόμη χρόνια." 

"Ήταν μια εύκολη απόφαση για μένα, καθώς μετά από τόσο καιρό που έχω περάσει εδώ ήθελα να προσφέρω ό,τι καλύτερο σε αυτή την ομάδα. Δεν δυσκολεύτηκα καθόλου να αποφασίσω και ανυπομονώ να δω πως θα είμαι μετά από πολλά χρόνια επιτυχιών εδώ."

Στη συνέχεια πήρε σειρά ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Ίαν Άιρ, ο οποίος ανέφερε: "Είναι καταπληκτικό!  Όλο αυτό τον καιρό ήταν ένας φοβερός υπηρέτης της ομάδας και όλη αυτή την περίοδο που υπέφερε από δύο τραυματισμούς δούλεψε πολύ σκληρά για να το ξεπεράσει και η ομάδα τον υποστήριξε πολύ σε αυτό. Ο ίδιος είχε δηλώσει πως θα ήθελε να παραμείνουν οι έμπειροι παίκτες στην ομάδα και όπως είχε πει και ο Μπρένταν Ρότζερς μπορεί να έχεις μια καλή, νεανική ομάδα, αλλά χρειάζεσαι και εμπειρία μέσα σε αυτή και ο Λούκας ταιριάζει απόλυτα σε αυτό το ρόλο." 

Κλείνοντας τόνισε: "Ο Λούκας μπορεί να σας λέει ότι είναι ακόμα νέος, αλλά με βάση τους ποδοσφαιρικούς όρους είναι πολύ έμπειρος και πολύ σημαντικό κομμάτι της ομάδας!"

Αποστόλης

Πηγή: Liverpoolfc.com



Share on Google Plus

About Tolis Papanikolopoulos

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.