Reading VS Liverpool (Preview)


Σημαντικό παιχνίδι διεξάγεται σήμερα στις 5:00 μ.μ στο Madjeski Stadium όπου η ομάδα μας φιλοξενείται από την Ρεντινγκ..!!


Liverpool: Στόχος η νίκη που θα μας αφήσει πιθανότητες για την Ευρώπη αναζητεί σήμερα η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς. Η ομάδα μας θα στερηθει τους μόνιμους τραυματίες Κέλυ , Μπορίνι , Φλάναγκαν , Άλεν και τον Στέρλινγκ. Προερχόμαστε από την λευκή ισοπαλία εντός έδρας με την Γουεστ Χαμ!

Πιθανή 11άδα(4-2-3-1): Reina - Johnson - Carra - Agger - Enrique - Lucas - Gerrard - Henderson - Coutinho - Downing(Sturridge) - Suarez





Reading: Από την πλευρά της τώρα η ομάδα του Nigel Adkins θέλει να ξεφύγει από τον πάτο της βαθμολογίας καθώς έχει να γευτεί την χαρά της νίκης πριν από περίπου δύο μήνες όταν είχε νικήσει τις "Μαυρόγατες" με 2-1 και από τότε μετρά οχτώ συνεχόμενες ήττες! Αμφίβολος θα είναι ο Ακπαν ενώ τραυματίες είναι οι Κεμπέ και Ρόμπερτς.

Πιθανή 11άδα(4-3-3): S. Taylor - Gunter - Morrison - Mariappa - Kelly - Karacan - Guthrie - Leigertwood - McAnuff - Robson Kanu - Le Fondre



ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ..!! YNWA



Share on Google Plus

About Constantinos Koulas

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.