Χάνει την προετοιμασία της νέας σεζόν ο Luis Suarez!

Ο Ουρουγουανός άσος θα συμμετέχει στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών στη Βραζιλία το οποίο θα διεξαχθεί από 15 Ιουνίου ως 1 Ιουλίου.

Η Liverpool ξεκινά την προετοιμασία της νέας σεζόν στην Ταϊλάνδη και στην συνέχεια στην Αυστραλία με τον Ουρουγουανό άσο να μην δίνει το παρόν. Μετά το τέλος του Κυπέλλου θα του δοθεί έξτρα άδεια για να ξεκουραστεί και λογικά θα χάσει τα πρώτα ματς της προετοιμασίας.

Στις 24 Ιουλίου οι Reds αντιμετωπίζουν την Μελβούρνη Βίκτορι στην Αυστραλία και 4 μέρες αργότερα δίνουν φιλική αναμέτρηση με την Μπανγκόκ στην Ταϊλάνδη.

Για το τρίτο κατά σειρά φιλικό ματς η Liverpool περιμένουν το ΟΚ από τον υποψήφιο αντίπαλο για να ανακοινώσουν και επίσημα την αναμέτρηση.

''Θα υπάρχει ένα ειδικό σχέδιο προετοιμασίας για κάθε παίκτη.'' τόνισε ο Brendan Rodgers. ''Αν ο Luis χάσει την προετοιμασία τότε θα ακολουθήσει ένα ειδικό πρόγραμμα. Το ίδιο ισχύει και για τους άλλους παίκτες που θα έχουν έξτρα άδεια ξεκούρασης.''

Επίσης την προετοιμασία ίσως χάσουν και οι Pepe Reina, Sebastian Coates, Fabio Borini, Lucas Leiva, Phillipe Coutinho με τις αντίστοιχες εθνικές τους ομάδες καθώς συμμετέχουν στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών.

Δημοσιεύτηκε: 19/4/2013 10:52
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.