10 αγωνιστικές τιμωρία σε Σουάρεζ!!

Η κίνηση του Λουίς Σουάρεζ να δαγκώσει τον Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς στο κυριακάτικο ντέρμπι απέναντι στην Τσέλσι αποδείχθηκε καταστροφική για τον Ουρουγουανό, αλλά και την ομάδα καθώς η  FA απεφάνθη τιμωρία 10 αγωνιστικών για τον παίκτη.

Μια τριμελής πειθαρχική επιτροπή της FA είχε συνάντηση σήμερα το μεσημέρι για να αποφανθεί σχετικά με το περιστατικό που έλαβε χώρα στο Άνφιλντ 3 μέρες πριν. Ο Λουίς Σουάρεζ επιτέθηκε στον Ιβάνοβιτς δαγκώνοντας τον Σέρβο αμυντικό, πράγμα που από ότι φαίνεται θα του στοιχίσει αρκετό χρόνο μακριά από τα γήπεδα με την κόκκινη φανέλα.

Ο Ουρουγουανός έχει περιθώριο μέχρι την Παρασκευή 26 Απριλίου για να κάνει έφεση ελπίζοντας σε κάτι καλύτερο. Ο τεχνικός διευθυντής Ίαν Άιρ έκανε λόγω για εξάντληση αυστηρότητας από την πειθαρχική επιτροπή, αλλά όπως σχετικά ανέφερε θα υπάρξει αναμόνη για τη γραπτή επιχειρηματολόγηση από αυτή αύριο.

Τέλος ο ίδιος ο παίκτης φαίνεται να έχει μετανιώσει πικρά για την κίνησή του αυτή καιι δήλωσε σχετικά: "Έχω ήδη απολογηθεί και προσπάθησα να επικοινωνήσω με τον Ιβάνοβιτς προσωπικά. Επίσης ζήτησα συγνώμη από τον προπονητή, τους συμπαίκτες μου και όλο το σύλλογο της Λίβερπουλ που τους απογοήτευσα έτσι!"

Αποστόλης

Πηγή: Skysports
Share on Google Plus

About Tolis Papanikolopoulos

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.