Πλήρωσε την αστοχία της! (pics)

Μακριά από τη νίκη έμεινε η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς κι έτσι το ευρωπαϊκό όνειρο απομακρύνεται πλέον σημαντικά. Οι σημαντικές χαμένες ευκαιρίες σε συνδυασμό με την πολύ καλή εμφάνιση του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, Γιαασκελάινεν στέρησαν το 3ποντο από τους Ρεντς.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν νωθρό και η Λίβερπουλ δεν απέδωσε όπως συνήθως. Μέτρια οργάνωση και κακές επιθέσεις ξεχώρισαν. Ο Ρότζερς προσπάθησε γρήγορα να αλλάξει την εικόνα του ματς και στο 30' πέρασε τον Στάριτζ αντί του Ντάουνινγκ. Ωστόσο η εικόνα της ομάδας δεν φάνηκε να αλλάζει πολύ μέχρι το τέλος του πρώτου 45λεπτου.

Στην επανάληψη οι Ρεντς ήταν πολύ καλύτεροι και έκλεισαν τα σφυριά στην περιοχή τους απειλώντας πολλές φορές την εστία τους. Κύριοι εκφραστές των επιθετικών προσπαθειών ήταν οι Κουτίνιο, Στάριτζ, Σουάρεζ και Τζέραρντ, όμως ουδείς δεν κατάφερε να βρει στόχο. Ο αρχηγός έφτασε πιο κοντά στο να τα καταφέρει όταν ευνοήθηκε από τις κόντρες και από πλεονεκτική θέση πλάσαρε, αλλά οι αμυνόμενοι των φιλοξενούμενων πρόλαβαν στην γραμμη.

Κουτίνιο και Σουάρεζ είχαν δύο ωραίες ατομικές ενέργειες που για λίγο δεν απέδωσαν καρπούς, ενώ ο Στάριτζ κατάφερε να σκοράρει όμως το γκολ του ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ, σε μια δύσκολη ωστόσο φάση για τον επόπτη.

Οι διαμαρτυρίες όμως δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς ο ρέφερι της συνάντησης θα μπορούσε κάλλιστα να έχει υποδείξει την εσχάτη των ποινών δύο φορές, μια για κάθε ομάδα, όταν αρχικά ο Ενρίκε κλώτσησε άθελά του επιτιθέμενο των φιλοξενούμενων εντός περιοχής και λίγο αργότερα, ο παίκτης που ανετράπη έκανε το ίδιο στον Τζέραρντ, χωρίς ποτέ να σφυριχτεί κάτι.

Στα τελευταία λεπτά ο τερματοφύλακας της ομάδας του Αλαρντάις είπε όχι στον Σουάρεζ, ενώ ο Λούκας γλίτωσε τα χειρότερα για τους κόκκινους, όταν έβγαλε στην γραμμή κεφαλιά του Kόλισον.

Έτσι πλέον η Λίβερπουλ θα πρέπει να ελπίζει σε θαύμα για μια καλύτερη τύχη στα επόμενα ματς που ακολουθούν, για την έξοδο στην Ευρώπη.

Αποστόλης





Share on Google Plus

About Tolis Papanikolopoulos

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.