Κοντά σε Ντόρτμουντ ο Έρικσεν!

Ο ίσως υψηλότερος μεταγραφικός στόχος της Λίβερπουλ για το φετινό καλοκαίρι φαίνεται πως κάνει φτερά, καθώς ο Κρίστιαν Έρικσεν δήλωσε θα ενδιαφερόταν να συνεχίσει στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, η οποία ήδη έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον να τον αποκτήσει.

Ο 21χρονος άσος του Άγιαξ έχει τραβήξει τα βλέμματα πολλών ομάδων στην Ευρώπη με τις Λίβερπουλ και Ντόρτμουντ να ακούγονται πιο έντονα τελευταία.

Ωστόσο όπως δήλωσε ο Δανός επιθετικός μέσος θα ενδιαφερόταν να αγωνιστεί στους φιναλίστ Τσάμπιονς Λιγκ και πρώην πρωταθλητές Γερμανίας.

Ο ίδιος ανέφερε σχετικά στην De Telegraaf : "Η Ντόρτμουντ είναι μια ομάδα που θα ήθελα να παίζω. Νομίζω πως θα ταίριαζα εκεί. Παίζουν ωραίο, επιθετικό ποδόσφαιρο."

Ακόμη πρόσθεσε: "Ο ανταγωνισμός γίνεται όλο και πιο μεγάλος και δεν είναι σύμπτωση που οι δύο φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ είναι από τη Γερμανία."

Σχετικά με επαφές που είχε τόνισε: "Ξέρω πως έχει υπάρξει επαφή μεταξύ Άγιαξ- Ντόρτμουντ και έχουν μιλήσει και οι δύο στον ατζέντη μου. Θα αναλογιστώ όλες μου τις επιλογές και θα πάρω μια ψύχραιμη απόφαση. Θέλω σαφήνεια και διαύγεια κάθε φορά πριν τη σεζόν. Είναι το καλύτερο για τον καθένα."

Αποστόλης

Πηγή: De Telegraaf/ Sun
Share on Google Plus

About Tolis Papanikolopoulos

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.