Το καθήκον της με Στάριτζ!! (pics)

Τη 15η φετινή της νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε η Λίβερπουλ που επικράτησε της Φούλαμ στο Κρέιβεν Κότατζ με 1-3 με τον Ντάνιελ Στάριτζ να πετυχαίνει και τα 3 τέρματα των Ρεντς.

Η Λίβερπουλ μπήκε με διαφορετικό σχήμα και αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα, πράγμα που αρχικά να φάνηκε πως επηρεάζει την απόδοση της ομάδας.

Στα πρώτα λεπτά οι Ρεντς είχαν 6 τελικές με 4 προς την εστία με τη Φούλαμ μόλις 1. Η 2η των Κόττατζερς όμως ήταν και φαρμακερή. Ο Ρίθερς έβγαλε σέντρα από τα δεξιά και ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ αφύλαχτος έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα στο 33ο λεπτό.

Οι επιθετικές προσπάθειες των Κουτίνιο και Στάριτζ αρχικά δεν έπιαναν τόπο, αλλά στο 36' ο Άγγλος στράικερ μίλησε. Ο Γουίσντομ έκλεψε την μπάλα στην άμυνα και έβγαλε άψογη μπαλιά, την οποία έλαβε ο Στάριτζ και μετά από ωραία ατομική ενέργεια και σουτ με το δεξί έκανε το 1-1. Λίγο αργότερα μια ωραία προσπάθεια του Τζόνσον πέρασε ανεκμετάλλευτη.

Στο δεύτερο μέρος ο Μπρένταν Ρότζερς επανέφερε το 4-3-3 παιρνόντας τον Ενρίκε αντί του Γουίσντομ και προωθώντας τον Ντάουνινγκ στην επίθεση.

Η εικόνα της ομάδας άλλαξε σημαντικά και αφού προηγήθηκαν δύο καλές φάσεις με Στάριτζ και Κουτίνιο για τους Ρεντς, ήρθε και ένα ωραίο σουτ του Ρουίζ για τη Φούλαμ, η οποία στο 62' διαμαρτύρεται για εμφανέστατο χέρι του Λούκας σε γύρισμα και πάλι του Ρουίζ, που δεν δόθηκε ποτέ από τον Χάλσι.

Και 5 λεπτά μετά ήρθε η ανατροπή. Ο Κουτίνιο ελίχθηκε από τα αριστερά προς την περιοχή, προσπάθησε να σουτάρει με το δεξί γλιστρώντας, κατάφερε όμως να βγάλει μόνο τους τον Στάριτζ που από κοντά νίκησε τον Σβάρτσερ για το 1-2.

Στο 75' ο Μπερμπάτοφ είχε ένα καλό σουτ που αποσόβησε ο Ρέινα και στο κόρνερ που εκτελέστηκε από τον Ρουίζ ο Κασανίκλιτς πήρε την κεφαλιά, αλλά και πάλι ο Ισπανός αντέδρασε εξαιρετικά.

Στα επόμενα λεπτά ο νεοεισελθών Μπορίνι σπατάλησε δύο τεράστιες ευκαιρίες να τελειώσει το ματς. Αρχικά το σουτ που επιχείρησε από αριστερά βρήκε στο δοκάρι και λίγα λεπτά μετά νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον Σβάρτσερ. Στο επόμενο λεπτό γύρισμα του Ντάουνινγκ κόντραρε και βρήκε στο δοκάρι, ενώ σουτ του Κουτίνιο απέκρουσε η άμυνα της Φούλαμ.

Τελικά το 3ο γκολ ήρθε όταν ο Κουτίνιο έβγαλε έξοχη κάθετη στον Στάριτζ που τσίμπησε την μπάλα πάνω από τον Σβάρτσερ, γράφοντας το τελικό 1-3!

Αποστόλης







Share on Google Plus

About Tolis Papanikolopoulos

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.