''Μπορούμε τετράδα την νέα σεζόν''

Αισιόδοξος για την επόμενη σεζόν εμφανίζεται σε δηλώσεις του στο BBC ο Raheem Sterling τονίζοντας πως την νέα σεζόν μπορούν και έχουν την δυνατότητα να τερματίσουν στην πρώτη τετράδα.

''Μπορούμε σίγουρα να τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα την επόμενη σεζόν. Ολοκληρώσαμε την φετινή σεζόν πολύ δυναμικά. Ας ελπίσουμε να ξεκινήσουμε την επόμενη χρονιά με τον ίδιο τρόπο και να αγωνιστούμε για μια καλή θέση.''

''Οι δυο μεταγραφές που κάναμε τον Γενάρη, Κουτίνιο και Στάριτζ βελτίωσαν πραγματικά την ομάδα. Ανυπομονώ να πάρω την ευκαιρία και να παίξω μαζί τους και να έχουμε μια καλή σεζόν.''

''Πραγματικά πιστεύω πως μπορούμε και έχουμε μεγάλες πιθανότητες να τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα. Θα πρέπει να θυμόμαστε επίσης ότι αυτή ήταν η πρώτη σεζόν με τον Brendan Rodgers εδώ. Είδαμε όλοι την διαφορά στον τρόπο παιχνιδιού μας αν και τελικά δεν μπήκαμε τετράδα. Μπορούμε όμως όλοι να δούμε τι να περιμένουμε την επόμενη σεζόν.'' είπε χαρακτηριστικά ο νεαρός εξτρέμ.

Σε ότι αφορά την θέση του στην ομάδα να σας πούμε πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να φύγει απ'τον σύλλογο. Ωστόσο υπάρχει μια ελάχιστη πιθανότητα να δοθεί δανεικός.

Πηγή: BBC
Δημοσιεύτηκε: 27/5/2013 11:10
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.