Η δωρεά του Downing και η ιστορία της μικρής του αδερφής!

Το ποσό των 15.000 λιρών με την μορφή δωρεάς θα προσφέρει σε νοσοκομείο του Newcastle ο Stewart Downing στην μνήμη της μικρής του αδερφής που ''έφυγε'' σε μικρή ηλικία από καρκίνο στο στομάχι.

Ήταν 30 Μαΐου του 1993 όταν η μικρή αδερφή του Stewart Downing, Vicky, έμπαινε στο χειρουργείο για να εγχειριστεί σε μια σπάνια μορφής ασθένεια. Καρκίνο στο στομάχι με νευροβλάστωμα όπως είχαν αναφέρει οι γιατροί.

Η σπάνια ασθένεια διαγνώστηκε από τους γιατρούς όταν ήταν σε ηλικία μόλις 2 ετών. Πολέμησε την ασθένεια 2 χρόνια ωστόσο σε ηλικία 4 ετών ''έσβησε'' η καρδούλα της.

'' Ήταν τόσο νέα, πάντα χαμογελαστή ακόμη κι αν δεν ήταν καλά. Ήταν πραγματικά ένας μαχητής.'' είπε χαρακτηριστικά ο Stewart Downing. Τον λόγο αργότερα πήρε ο πατέρας του λέγοντας:

'' Ήθελα να προσφέρουμε κάτι στο νοσοκομείο που δούλεψε τόσο σκληρά για να την θεραπεύσουν. Ειδικότερα στον Dr. Pearson. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό που προσπάθησε να κάνει στην κόρη μου στον θάλαμο 17. Επί έναν ολόκληρο χρόνο καθημερινής επίβλεψης.''

''Είναι πραγματικά ένας καθηγητής της ιατρικής. Συνεχώς προσπαθεί να καταπολεμήσει και να θεραπεύσει βαριές και σπάνιες ασθένειες στην κλινική του.'' είπε ο πατέρας του Downing.

Δημοσιεύτηκε: 25/5/2013 17:20
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.