Θετικό τέλος! Αποθέωση σε Κάραχερ!! (pics)

Γουρλίδικες αποδείχθηκαν οι νέες εμφανίσεις για τους Ρεντς του Μπρένταν Ρότζερς στο τελευταίο για φέτος ματς σε μία αρκετά φορτισμένη ατμόσφαιρα!

Ας επικεντρωθούμε στο αγωνιστικό κομμάτι για αρχή. Οι Ρεντς ήταν ανώτεροι όπως αναμενόταν και υπερίσχυσαν των ήδη υποβιβασμένων Ρέιντζερς του Χάρι Ρέντναπ. Μόλις στο 2ο λεπτό ο Κουτίνιο πήρε την κεφαλιά μετά από σέντρα του Ντάουνινγκ και ο Χάριμαν έδιωξε στη γραμμή, αν και μάλλον η μπάλα πρέπει να είχε περάσει.

Λίγα λεπτά μετά ο Ρεμί ζήτησε πέναλτυ σε μαρκάρισμα του Λούκας στην περιοχή, αλλά ο Άτκινσον έδειξε "παίζεται".

Στο 23ο λεπτό ήρθε και το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση. Ο Ίμπε έκανε πολύ όμορφη προσπάθεια από αριστερά συγκλίνοντας προς το κέντρο, έστρωσε στον Κουτίνιο, που με ένα πανέμορφο συρτό σουτ άνοιξε το σκορ.

Μια προσπάθεια του Ρεμί λίγο αργότερα πέρασε ανεκμετάλλευτη για τους φιλοξενούμενους.

Στο δεύτερο μέρος οι Ρεντς ξεκίνησαν και πάλι με καλό ρυθμό και είχαν την πρώτη καλή στιγμή, αλλά το σουτ του Ενρίκε αποσόβησε ο Γκριν.

Στο 61ο λεπτό παραλίγο να βλέπαμε κάτι που δεν θα ξεχνούσαμε ποτέ. Βολίδα του Κάραχερ από τα 30 μέτρα τράνταξε το δοκάρι και στέρησε από τον 36χρονο ένα πέραν από ιδανικό "αντίο".

Ο Γκριν στα επόμενα λεπτά ήταν αρκετά σταθερός εμποδίζοντας Ενρίκε και Ντάουνινγκ να διευρύνουν το προβάδισμα της Λίβερπουλ.

Στο 85ο λεπτό ο Κοάτες πέρασε στο ματς αντί του Κάραχερ, με τον Άγγλο να υποκλίνεται στο κοινό στην τελευταία φορά που αυτό θα μπορέσει να τον θαυμάσει εν δράσει.

Αποστόλης









Share on Google Plus

About Tolis Papanikolopoulos

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.