Στα χνάρια του Βίγια!

Με την αποχωρήση του Λουίς Σουάρεζ να φαίνεται όλο και πιο κοντά, η διοίκηση της Λίβερπουλ συνεχίζει να "ψάχνεται" για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής.

Ως πρώτη απόκτηση φαίνεται να είναι αυτή του Ιάγκο Ασπάς από τη Θέλτα, αλλά ξένα μέσα αναφέρουν πως η μεταγραφή δεν έχει κλείσει ακόμη.

Έτσι επόμενο όνομα μοιάζει να είναι αυτό του Νταβίντ Βίγια, με την περίπτωσή του ωστόσο να φαντάζει αρκετά δύσκολη.

Ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής Ισπανίας και ένας από τους μεγαλύτερους στο ισπανικό πρωτάθλημα είναι ένα βήμα από την αποχώρησή του από το Καμπ Νου και την Μπαρτσελόνα, η οποία τον κοστολογεί κοντά στις 12 εκατ. λίρες.

Ο ίδιος έχει εκφράσει στον ατζέντη του την επιθυμία του να αγωνιστεί τη φετινή χρονιά στην Πρέμιερ Λιγκ, πράγμα που έχει τραβήξει τα βλέμματα τριών σπουδαίων συλλόγων του Νησιού. Της Άρσεναλ, της Λίβερπουλ και της Τότεναμ.

Το μεγάλο πλεονέκτημα το έχει η Άρσεναλ, καθώς μπορεί να προσφέρει στον 32χρονο την παρουσία του στο Τσάμπιονς Λιγκ για μια ακόμη χρονιά, ωστόσο φαίνεται να μην τον έχει στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας της αυτή την περίοδο.

Αντίθετα η Λίβερπουλ έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον της, αλλά η μη παρουσία της σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις για φέτος δυσχεραίνει τα πράγματα.

Τέλος η Τότεναμ, μοιάζει να έχει έρθει σε μια πρώτη επικοινωνία με τον παίκτη εκμεταλλευόμενη τη γνωριμία του με τον Αντρέ Βίλας-Μπόας, αλλά και αυτή χωρίς τίποτα το επίσημο.

Αποστόλης

Πηγή: Mirror
Share on Google Plus

About Tolis Papanikolopoulos

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.