Τελειώνει του Μινιολέ!

Ένα βήμα από το Άνφιλντ φαίνεται πως είναι σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα ο Σιμόν Μινιολέ! Ο διεθνής Βέλγος πορτιέρο, που ψηφίστηκε καλύτερος παίκτης της Σάντερλαντ για τη σεζόν 2012-2013 είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Λίβερπουλ, ενώ οι δύο σύλλογοι φαίνεται να τα έχουν βρει στο οικονομικό κομμάτι.

Με βάση λοιπόν έγκυρα αγγλικά δημοσιεύματα ο πρώτος στόχος του Μπρένταν Ρότζερς για ενίσχυση κάτω από τα γκολποστ (πίσω από τον Ρέινα δεν υπάρχει τίποτα) μένει να τα βρει με τους Κόκκινους για να ντυθεί στα χρώματα της ομάδας.

Σάντερλαντ και Λίβερπουλ μετά από διαπραγματεύσεις που φαίνεται να κράτησαν αρκετές ημέρες βρήκαν τη χρυσή τομή και το deal είναι πιο κοντά στο να κλείσει όσο ποτέ. Οι Ρεντς αρχικά είχαν προσφέρει το ποσό των 8 εκατ. λιρών, με τις Μαυρόγατες να την απορρίπτουν ζητώντας περισσότερα χρήματα. Η Λίβερπουλ δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια και αυξάνοντας κατά 2 εκατ. την προσφορά ώθησε τους διοικούντες της Σάντερλαντ να πουν το ναι.

Τέλος ο ατζέντης του νεαρού τερματοφύλακα δήλωσε πως παρότι έχει δύο χρόνια συμβόλαιο με τη Σάντερλαντ ακόμα, δύσκολα θα ανανεώσει, ενώ για τους ιθύνοντες της ομάδας θα ήταν δύσκολο να αρνηθούν μια τέτοια προσφορά που δίνει το δικαίωμα στον Πάολο ντι Κάνιο να κινηθεί με μεγαλύτερη ευκολία στο μεταγραφικό παζάρι.

Αποστόλης

Πηγή: Sunderland Echo
Share on Google Plus

About Tolis Papanikolopoulos

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.