Έστειλε τους Ιταλούς στον τελικό ο Borini! (vid+pics)

Βγαίνει από μέσα του η φλόγα που του έλειπε ή είναι η ιδέα μου? Ο νεαρός επιθετικός της Liverpool μπορεί στην πρώτη του χρονιά στο Anfield να απογοήτευσε με τις εμφανίσεις του όμως δεν έγινε το ίδιο και χθες βράδυ στον συγκλονιστικό ημιτελικό της Ιταλίας με τους Ολλανδούς στους U-21!

Ο Fabio Borini με μια εκπληκτική ενέργεια στο 79' της αναμέτρησης πετυχαίνει το γκολ της νίκης και στέλνει τους Ιταλούς στον μεγάλο τελικό κόντρα στην Ισπανία για να διεκδικήσει τον 6ο της τίτλο!

Ο επιθετικός των Reds μετά τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε και τον άφησε αρκετό καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης φαίνεται πως σιγά σιγά βρίσκει τον εαυτό του δείχνοντας σε όλους πως είναι έτοιμος την νέα σεζόν να κλείσει στόματα!

Θυμίζουμε ότι μετά τον σοβαρό τραυματισμό του είχε επιστρέψει με γκολ στο ματς με την Newcastle. Χθες βράδυ πέτυχε ακόμη ένα γκολ και μάλιστα πολύ μεγάλης σημασίας!

Γενικά στο παιχνίδι εμείς που το παρακολουθήσαμε είδαμε έναν πολύ διαφορετικό Borini και ευελπιστούμε πως την νέα σεζόν θα είναι απόλυτα έτοιμος να συμβάλει και αυτός με την σειρά του στην προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος για να μπει στην πρώτη τετράδα και να επιστρέψει εκεί που ανήκει, στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, το Champions League!

Σημείωση: Χθες βράδυ αναρτήσαμε αμέσως το γκολ του Borini στην σελίδα μας στο Facebook. Έλα και εσύ στην παρέα μας για ενημέρωση όλο το 24ωρο έγκυρα και έγκαιρα χωρίς διακρίσεις και παπ@ρολογίες.

LiverpoolFans.gr - Από οπαδούς ...για οπαδούς! By Fans ...for Fans!






Ita 1-0 Hol από nohoy25


Δημοσιεύτηκε: 16/6/2013 12:32
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.