Deulofeu και Mkhitaryan οι επόμενοι!

Τι κι αν αποκτήθηκαν ήδη 4 παίκτες, η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας υπό την καθοδήγηση του Brendan Rodgers συνεχίζεται!

Μετά τους Toure, Aspas,Luis Alberto και Simon Mignolet ο Brendan Rodgers στρέφει την προσοχή του στην απόκτηση του Αρμένιου άσου Henrikh Mkhitaryan και του Ισπανού Gerard Deulofeu!


Όπως γράφει στους Times ο Τόνι Μπάρετ η Liverpool ετοιμάζει δελεαστική πρόταση στην Barcelona για την απόκτηση του 19χρονου άσου που την σεζόν που μας πέρασε πέτυχε 18 γκολ σε 33 εμφανίσεις στην Segunda Division.

Ο νεαρός άσος θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ισπανίας και δείχνει πρόθυμος να αποχωρήσει από την Βαρκελώνη σε περίπτωση που ενδιαφερθεί για αυτόν ένας σύλλογος όπως η Liverpool που ταιριάζει απόλυτα στο στυλ παιχνιδιού του.

Από την άλλη μεριά η Liverpool όπως γράφει ο Τόνι Μπάρετ παραμένει αισιόδοξη για θετική κατάληξη στις διαπραγματεύσεις με την Σαχτάρ για την απόκτηση του Μιχιταριάν με τον Αρμένιο άσο να αντιμετωπίζει τον κίνδυνο βαριάς τιμωρία (χρηματικό πρόστιμο) καθώς δεν έδωσε το παρόν στην συγκέντρωση της ομάδας και στην έναρξη της προετοιμασίας!

Επίσης σύμφωνα με την γερμανική Bild μπαίνει σφήνα για την απόκτησή του και η Dortmund προσφέροντας 25 εκ. λίρες.

Πηγή: The Times
Δημοσιεύτηκε: 26/6/2013 10:51
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.