Συμφωνία με Σαχτάρ για τον Mkhitaryan! (update)

Πριν από λίγο έγινε γνωστό σε Ουκρανικό ραδιόφωνο η συμφωνία της Liverpool με την Shakhtar Donetsk για την απόκτηση του Henrikh Mkhitaryan!

Όπως ανέφεραν πριν από λίγα λεπτά δημοσιογράφοι μιλώντας στο Ukrainian Radio οι δυο ομάδες έχουν έρθει σε συμφωνία για την μετακίνηση του νεαρού άσου έναντι του ποσού των 22 εκ. λιρών!


Μάλιστα τόνισαν πως η αρχική πρόταση της Liverpool έφτανε τα 20 εκ. λίρες με την Shakhtar να ζητάει τουλάχιστον 30 εκ. λίρες. Στην συνέχεια οι δυο πλευρές συμφώνησαν στα 22 εκ. λίρες με ένα ειδικό μπόνους συμμετοχών!

Αυτό που ανέφεραν είναι ότι απομένει μόνο να τα βρει η Liverpool και με τον παίκτη σε ότι αφορά το οικονομικό κομμάτι. Ο παίκτης ζητάει 30.000 λίρες την βδομάδα.

Η πληροφορία στάλθηκε μόλις πριν από λίγο από τους συνεργάτες μας στο Νησί. Μέχρι στιγμής καμία επιβεβαίωση. Αναμένουμε τα νεότερα....

update: Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Αγγλικές πηγές αναφέρουν πως για να αποκτηθεί ο Αρμένιος άσος θα πρέπει να πουληθεί ο Carroll στην West Ham! Το σίγουρο είναι ότι η παραμονή ή όχι του Suarez δεν επηρεάζει καμία μεταγραφή. Στην Ουκρανία επιμένουν πως το deal έχει ολοκληρωθεί, στην Αγγλία πάλι ισχυρίζονται πως υπάρχουν εκκρεμότητες. Αναμένουμε τα νεότερα..

Πηγή: Ukrainian Radio
Δημοσιεύτηκε: 4/6/2013 20:26
τελευταίο update: 5/6/2013 13:50
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.