Δυσκολεύει του Mkhitaryan!

Εμπλοκή παρουσιάζει το θέμα του Αρμένιου άσου της Σαχτάρ Henrikh Mkhitaryan σύμφωνα με νέο δημοσίευμα της Βρετανικής Mirror.

''Δεν υπάρχουν σχέδια για ιατρικές εξετάσεις του παίκτη.'' τόνισαν οι Reds με αφορμή ρώσικο δημοσίευμα που έγραφε για ταξίδι του Αρμένιου άσου στο Λίβερπουλ με σκοπό να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις.


Την Πέμπτη το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων έγραφε για ταξίδι του Mkhitaryan στο Λίβερπουλ ωστόσο άμεση ήταν η απάντηση της Liverpool διαψεύδοντας την είδηση.

Οι Reds όπως γράφει η Mirror νόμιζαν ότι είχαν εξασφαλίσει μια συμφωνία με την Σαχτάρ για την μετακίνηση του Αρμένιου ωστόσο όπως αποκάλυψαν οι Οικρανοί διαθέτουν μόνο ένα μέρος των δικαιωμάτων του παίκτη κάτι που προβλημάτισε αρκετά τους ανθρώπους της Liverpool.

Η Σαχτάρ είναι συνιδιοκτήτρια των δικαιωμάτων του παίκτη με μια ομάδα επιχειρήσεων που μεταξύ άλλων έχουν επενδύσει σε συλλόγους της Ανατολικής Ευρώπης και της Νότιας Αμερικής γεγονός που βάζει την Liverpool σε περιπέτειες αφού για να αποκτήσει τον Αρμένιο άσο θα πρέπει να έρθει σε συμφωνία με τρία διαφορετικά μέρη.

Ο Henrikh Mkhitaryan ήταν έτοιμος να ταξιδέψει στην Αγγλία για να περάσει τα ιατρικά ωστόσο τα σχέδια έχουν τεθεί σε αναμονή μετά την σύγχυση των διαπραγματεύσεων που προέκυψε.

Πηγή: Mirror
Δημοσιεύτηκε: 21/6/2013 10:43
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.