Επίσημο ενδιαφέρον για Σακχό!

Η ανάγκη ενίσχυσης στο κέντρο της άμυνας για τους Ρεντς είναι επιτακτική και το κενό άρχισε να φαίνεται με τον σοβαρό τραυματισμό του Σεμπάστιαν Κοάτες, που θα είναι εκτός για αρκετούς μήνες.

Πλέον χθες η κατάσταση έγινε ακόμα σοβαρότερη, καθώς ένα βασικό στέλεχος της φετινής μας ομάδας, ο Κόλο Τουρέ, τραυματίστηκε σοβαρά ενόσο η ομάδα προσπαθούσε να πάρει τη νίκη απέναντι στη Νοτς Κάουντι και θα απουσιάσει για περίπου ένα μήνα.

Στην προκειμένη περίπτωση μπορούμε να θεωρούμε τους εαυτούς μας τυχερούς, καθώς δεν θα είμαστε ξεκρέμαστοι στο μεγάλο κυριακάτικο ντέρμπι απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, λόγω της επιστροφής στην αγωνιστική δράση του Μάρτιν Σκρτελ.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως το θέμα λήγει εδώ και ευτυχώς αυτό έχει γίνει αντιληπτό και από τη διοίκηση της ομάδας και με πρώτες επιλογές τους Παπαδόπουλο και Γιόρι βγήκαμε στην αγορά για αναζήτηση σέντερ μπακ.

Την εμφάνισή του στους υποψήφιους έκανε και πάλι ο Μαμαντού Σακχό, ο οποίος παλαιότερα είχε δηλώσει πως ενδεχόμενη μετακίνησή του στη Λίβερπουλ θα ήταν πολύ καλή κίνηση για τον ίδιο εφόσον η ομάδα του συνέχιζε να μη τον υπολογίζει ως βασικό, όπως και έγινε!

Έτσι πλέον η μεταγραφή του στη Λίβερπουλ είναι ανοιχτή από όλες τις πλευρές, καθώς και η Παρί θέλει να τον πουλήσει και ο ίδιος επιθυμεί να αποχωρήσει και σύμφωνα με τελευταίες δηλώσεις του Μπρένταν Ρότζερς και η Λίβερπουλ επιθυμεί να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Επομένως, εάν όλα πάνε καλά η ομάδα θα είναι υπερπλήρης αμυντικά και η μόνη θέση στην οποία θα χρειάζεται μια κάποια ενδυνάμωση θα είναι αυτή του αμυντικού χαφ, μιας και ο μόνος καθαρόαιμος που διαθέτει η ομάδα μας είναι ο Λούκας!

Εγώ σας αποχαιρετώ προσωρινά με αυτό το άρθρο και ετοιμάζω βαλίτσες για Λίβερπουλ, να δούμε και κανά ματσάκι την Κυριακή! YNWA!

Αποστόλης

Πηγή: Daily Mail
Share on Google Plus

About Tolis Papanikolopoulos

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.