Τριπλέτα τουλάχιστον 140 εκατομμύρια λίρες!

Σε μια έρευνα που έγινε, το CIES Football Observatory καθιστά τους πιο...ακριβούς ποδοσφαιριστές του κόσμου, με την τριπλέτα μας, Luis Suarez, Raheem Sterling και Daniel Sturridge να βρίσκονται στους 20 πιο "πολύτιμους".

Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται ο αστέρας της Barcelona, Lionel Messi που σύμφωνα με την έρευνα κοστίζει από 161.5 μέχρι 187.6 εκατομμύρια λίρες!

Ακολουθεί στη δεύτερη θέση ο κάτοχος της χρυσής μπάλας, Cristiano Ronaldo που κοστολογείται από 85.2 μέχρι 99.1 εκατομμύρια λίρες.

Πίσω από τους ποδοσφαιριστές αυτούς βρίσκεται ο ποδοσφαιριστής μας, ο πρώτος σκόρερ της περσινής Premier League, Luis Suarez, που κοστολογείται με 79.4 εκατομμύρια τουλάχιστον, με την τιμή του να φτάνει και τα 92.3 εκατομμύρια λίρες!

Ο Luis Suarez δεν είναι ο μόνος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας στη λίστα, καθώς στη 15η θέση βρίσκεται ο Raheem Sterling(£31.2-£36.2 εκ.) και στην 19η θέση ο Daniel Sturridge(£29.4-£34.2 εκ.).

Κάνοντας κάποιος την πρόσθεση των ελάχιστων ποσών που θεωρητικά θα μπορούσαν να πωληθούν οι τρεις μας ποδοσφαιριστές, έχει ως αποτέλεσμα τα 140 εκατομμύρια λίρες!

Προσθέτοντας τα μέγιστα ποσά των τριών μας αστέρων, το ποσό ανεβαίνει στα 162.7 εκατομμύρια λίρες!

Η πλήρης λίστα:



Για περισσότερα νέα της ομάδας μας, μπείτε στη σελίδα μας στο Facebook.

Σπύρος

Share on Google Plus

About Spyros C

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.