Ο Νταλγκίς δίνει το "χρυσό" παπούτσι στον Σουάρεζ!

Συνάντηση "τιτάνων" θα γίνει στη Βαρκελώνη, αφού ο Κένι Νταλγκίς θα μεταβεί στην Ισπανία για να παραδώσει τον τίτλο του πρώτου σκόρερ της χρονιάς που μας πέρασε στον Λούις Σουάρεζ!

Τι και αν είναι πλέον ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, ο Σουάρεζ δε ξεχνά και επιμένει οτι θέλει να μοιραστεί το βραβείο με τους "κόκκινους" του Μερσεϊσάιντ.Ο Νταλγκίς, που τον έφερε στο Άνφιλντ τον Ιανουάριο του 2011, θα ταξιδέψει στην Ισπανία για την βράβευση.


Ο Ουρουγουανός ζήτησε από τους Στίβεν Τζέραρντ και Κένι Νταλγκίς να παρευρεθούν στη βράβευση,ωστόσο μόνο ο δεύτερος θα καταφέρει να δώσει το παρόν.Μεγάλη του επιθυμία
ήταν να βραβευτεί στο Άνφιλντ μπροστά στους φιλάθλους της Λίβερπουλ,όμως κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό.

Παράλληλα θα αναγκαστεί να μοιραστεί τον τίτλο με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος βρήκε δίχτυα 31 φορές επίσης!

Ο Σουάρεζ σκόραρε 21 γκολ υπό τις οδηγίες του Νταλγκίς. Η μεταγραφή του το 2011, ήταν κάτι παραπάνω από επιτυχημένη και αυτό φάνηκε από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό του Ουρουγουανού στο Άνφιλντ. Ο Ρότζερς ήταν αυτός που τον "απογείωσε" ποδοσφαιρικά, σκοράροντας 61 φορές μέσα σε 2 χρόνια. Το περασμένο καλοκαίρι αποφάσισε να αφήσει πίσω του τη Λίβερπουλ και να δοκιμάσει τις ικανότητές του στην απαιτητική Καταλονία.

Επιμέλεια:Γιώργος Δρογγίτης
Πηγή:Liverpool Echo


Share on Google Plus

About George Drogg

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.