Ρότζερς:''Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεμάτη με κορυφαίους παίκτες.''

Ο Μπρένταν Ρότζερς γνωρίζει ότι η Ρεάλ Μαδρίτης έχει μεγάλη ποιότητα, πιστεύει όμως στον χαρακτήρα της ομάδας του.Τί λέει για το μεγάλο ματς της Τετάρτης;

''Δεν έχουμε πιάσει την περσινή μας απόδοση ακόμη αλλά αυτό το ματς είναι ξεχωριστό και είναι μια μεγάλη διοργάνωση.Είμαι ψύχραιμος πιστεύοντας οτι οι παίκτες μου θα κοιτάξουν στα μάτια μια φανταστική ομάδα''.

Η Λίβερπουλ κατάφερε να κερδίσει την Λουντογκόρετς στο Άνφιλντ, ο προπονητής των "κόκκινων" γνωρίζει τη σημαντικότητα των εντός εδρας παιχνιδιών:

''Τα παιχνίδια στην έδρα μας είναι πολύ πολύ σημαντικά. Δε πήραμε κάτι από το ματς με τη Βασιλεία αν και το αξίζαμε, άρα όπως καταλαβαίνετε πρέπει να κερδίζουμε στην έδρα μας.''

''Στα προηγούμενα παιχνίδια μας αρκούσε ο χαρακτήρας και μερικές εμπνεύσεις μας.Τώρα θα χρειαστούμε και το καλό ποδόσφαιρο''.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναμένεται να αποτελέσει "βαρόμετρο" για τους Μαδριλένους.Το έργο της Λίβερπουλ στο μαρκάρισμά του θα είναι πολύ δύσκολο.

''Ο Ρονάλντο είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο αυτή τη στιγμή.Έχει εξελιχτεί σε μια μηχανή για γκόλ, είναι πραγματικά απίστευτος!''

''Το γεγονός οτι δεν αγωνίζεται ο Μπέιλ είναι πολύ θετικό. Όλοι γνωρίζουμε την ποιότητά του. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε αυτή την απουσία.Υπάρχουν όμως παίκτες όπως ο Ίσκο που θα τον αντικαταστήσουν επάξια.''

''Ξέρω όμως οτι και εγώ έχω μερικούς μεγάλης κλάσης παίκτες.Θα είναι φανταστικό παιχνίδι και ανυπομονώ για αυτό.''

Ο κόσμος έχει απογοητευτεί από τον Μπαλοτέλι, ο Ρότζερς όμως συνεχίζει να τον προστατεύει.

''Είναι καλός.Ήταν απογοητευμένος αυτή τη βδομάδα, αφού είναι επιθετικός και θέλει να σκοράρει. Αυτό που είδα όμως είναι οτι βρίσκεται μέσα σε όλες τις φάσεις.Είναι θέμα χρόνου το να σκοράρει.
Είναι καλό παιδί και δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις.Άν τον επιλέξω είμαι σίγουρος οτι δε θα με απογοητεύσει και θα σκοράρει.

Επιμέλεια: Γιώργος Δρογγίτης
Πηγή :Liverpool FC

 
Share on Google Plus

About George Drogg

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.