Όριζι: "Είμαι σε συνεχή επαφή με Ρότζερς"!

Το καλοκαιρινό απόκτημα της Λίβερπουλ, Ντιβόκ Οριζί, αποκτήθηκε το καλοκαίρι έναντι 10 εκατ. λιρών από τη Λιλ, στην οποία και παραχωρήθηκε εκ νέου δανεικός ώστε να πάρει παιχνίδια τη φετινή σεζόν.

Ο νεαρός Βέλγος έχει σκοράρει ήδη 3 φορές σε 6 εμφανίσεις για την ομάδα του Ρενέ Ζιράρ, η οποία βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολιγίας της Ligue 1 μετά από 9 αγωνιστικές. Επίσης ο Όριζι σκόραρε και στην εκτός έδρας ισοπαλία που απέσπασε η Λιλ απέναντι στη Βόλφσμπουργκ για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ!

Ο 19χρονος που βρίσκεται στην αποστολή του Βελγίου για το ματς με την Ανδόρρα για τα προκριματικά του Euro 2016, τόνισε πως βρίσκεται αρκετά συχνά σε συζητήσεις με τον Μπρένταν Ρότζερς, αλλά και το υπόλοιπο προσωπικό των Ρεντς, όμως η συγκέντρωσή του παραμένει στη Λιλ:

"Τα πράγματα πάνε καλά, αλλά υπάρχει περιθώριο βελτίωσης. Δουλεύω σκληρά έτσι ώστε να προετοιμάσω τον εαυτό μου για το υψηλότερο επίπεδο, νιώθω καλά και πιστεύω πως θα το καταφέρω."

"Ο Μπρένταν Ρότζερς έρχεται συχνά σε επαφή μαζί μου όταν προλαβαίνει γιατί είναι πολυάσχολος άνθρωπος, αλλά κάποιες φορές μου στέλνει μηνύματα, ενώ συχνά έρχονται άνθρωποι της Λίβερπουλ και με επισκέπτονται εδώ στη Λιλ, οπότε είναι καλό να ξέρεις ότι εμπλέκονται στην επιτυχία και την πρόοδό μου στη Λιλ."

"Αυτή τη στιγμή επικεντρώνομαι στη Λιλ για να τους βοηθήσω να πάνε καλύτερα και να προχωρήσουν. Θέλω μόνο τα καλύτερα για το κλαμπ και πιστεύω πως η Λίβερπουλ είναι σε μια νέα εποχή και έχουν εξαιρετική ομάδα." 

"Ο Μάριο Μπαλοτέλι είναι εξαιρετικός επιθετικός, έχουν επίσης τον Ντάνιελ Στάριτζ και τον Ραχίμ Στέρλινγκ, που είναι από τα καλύτερα ταλέντα στον κόσμο, οπότε υπάρχουν μόνο θετικά και δεν πρέπει να ανησυχούμε για τη Λίβερπουλ."

Πηγή: Skysports.com

Επιμέλεια: Απόστολος Παπανικολόπουλος 
Share on Google Plus

About Tolis Papanikolopoulos

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.