Νίκη στο σπίτι μας!


O Brendan Rodgers το Σάββατο υποδέχετε την ομάδα του Alan Irvine στο Anfield σε μια μεταβατική, όπως την χαρακτήρισε και ο ίδιος, περίοδο γην ομάδα του.
Μετά την απογοητευτική για την ομάδα του ήττα απο την Βασιλεία για τους ομίλους του UEFA Champions League και την απώλεια βαθμών μετά τον αγώνα με την Έβερτον , ο προπονητής των Reds καταλαβαίνει οτι θα η ομάδα του να επιβάλλει ρυθμό και να εκμεταλευτεί την έδρα ώστε να μείνει σε τροχιά για την διεκδήκηση μιας θέσεις στην τετράδα.
Οι κόκκινοι , που τερμάτισαν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας βλέπoυν την ομάδα τους φέτος να βρίσκεται στην 14η θέση της βαθμολογίας έχοντας μαζέψει μόλις 7 βαθμούς σε 6 παιχίδια πράγμα πoυ κάνει αισθητή την απουσία του Souarez.
Brendan Rodgers
O ίδιος δήλωσε : ''Υπήρχε μεγάλη αλλαγή το καλοκαίρι και χάσαμε ένα παγκόσμιας κλάσης παίκτης. Έπρεπε να βελτιωθεί η ομάδα και δυστυχώς βρισκόμαστε και πάλι σε μια μεταβατική περίοδο.  Ξέρουμε ότι το Σάββατο θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά στο σπίτι μας περιμένουμε να κερδίσουμε."
Τα ευχάριστα για τον Τεχνικό των κόκκινων είναι ότι θα δεί τον Sturridge να επιστρέφει αλλα θα στερηθεί κατα πάσα πιθανότητα τους  Mamadou Sakho,Joe Allen Emre Can, Glen Johnson , John Flanagan και Suso.
 
Aπο την άλλη η West Brom  φαίνεται να ξαναβρίσκει σιγά σιγά τα πατήματα της μετά το δύσκολο ξεκίνημα που έκανε υπο τις οδηγίες του Alan Irvine. Τα θετικά αποτελέσματα με Tottenham Hull και Burnley έχουν τονώσει την ψυχολογία της  ομάδας εν όψη του σαββατιάτικου αγώνα.
Alan Irvine
Πρωταγωνιστής ο Saido Berahino ο οποίος  διανύει μια εξαιρετική φόρμα έχοντας βρεί τρία φορές δύχτια στα δύο τελευταία παιχνίδια και αποτελεί κίνδυνο για τους κόκκινους.
Ο προπονητής του δήλωσε : ''Ο Saido είναι ένας πολύ καλός επαγγελματίας και δεν πρέπει να παρασυρθεί άν θέλει μια διεθνή καριέρα''.
Οι αιρθμοί της προιστορίας δείχνουν μια ισοροπία στην ζυγαριά των αποτελεσμάτων αφού στα 10 τελευταία παιχνίδια η Λιβερπουλ μετράει 5 νίκες και μία ισοπαλία και στην επικράτηση του 4-1 βασικός πρωταγονιστής ο μεγάλος απών Luis Suarez ο οποίος είχε κάνει χατ-τρικ.

Με βάση τα στατιστικά λοπόν πριμένουμε να δούμε ένα ισοροπημένο παιχίδι με την πίεση να μεταφέρετε στην ομάδα της Liverpool αν θέλει να ελπίζει σε ανάκαμψη.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Michael Olivier με βοηθούς τους LBetts και D.Cann ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο J Moss.


Επιμέλεια: Δημήτρης Μιχαηλίδης



 

Share on Google Plus

About Jim Green

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.