Ανεβαίνει ο Σινκλέρ με βοήθεια...Φάουλερ!

Όλες τις εντυπώσεις φαίνεται πως έχει κλέψει το πρώτο πιστόλι της επιθετικής γραμμής της Λίβερπουλ Κ21, Ζερόμ Σινκλέρ.

Ο νεαρός επιθετικός, που ηγείται της εξαιρετικής πορείας των κόκκινων και φέτος είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας με 21 τέρματα.

Ο προπονητής λοιπόν της Κ21, Μάικλ Μπιλ, αποκάλυψε πως η βοήθεια του βετεράνου στράικερ της Λίβερπουλ, Ρόμπι Φάουλερ, ήταν πάρα πολύ σημαντική για τα νεαρά παιδιά της Ακαδημίας:

"Ο Ρόμπι κάνει δουλειά ειδικού με τους επιθετικούς μας. Ειδικά με τους Jerome Sinclair, Samed Yesil, Jack Dunn, Harry Wilson, αλλά και τον Sheyi Ojo προτού φύγει δανεικός. Είναι πολύ πρόθυμος και σίγουρα δεν έχει χάσει ακόμη την επαφή του με το σκοράρισμα. Είναι πολύ ωφέλιμη για τον Σινκλέρ η δουλεία που κάνει μαζί του."

"Είναι φανταστικό να έχουμε προσωπικότητες όπως ο Στιβ  Μακμάναμαν, ο Ρομπ Τζόουνς και ο Ρόμπι Φάουλερ να δουλεύουν μαζί μας! Και οι τρεις τους βοηθούν πραγματικά εμένα και το υπόλοιπο τιμ."

"Καμιά φορά δεν είναι μόνο η προπόνηση στο γήπεδο. Μπορεί να είναι μια γρήγορη κουβέντα στο αυτί, η μετάδοση εμπειριών που μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά."

"Δουλεύουμε με τους επιθετικούς στην κίνησή τους και στο σκοράρισμα από διάφορα σημεία της περιοχής!"

Ο Μπιλ ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του αναφερόμενος στον Ντάνιελ Τρίκετ-Σμιθ, που πέτυχε το νικητήριο πέναλτι στην αναμέτρηση απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι στα τελευταία λεπτά, χαρίζοντας τη νίκη στους Ρεντς με 1-2:

"Ο Ντάνιελ δεν έχει αγωνιστεί πολύ τελευταία, καθώς δεν είχαμε πολλές υποχρεώσεις με την Κ21, όμως άξιζε να πετύχει αυτό το νικητήριο γκολ. Μόλις είχε μπει στο ματς και το μόνο που έκανε ήταν να πάρει την μπάλα και να ζητήσει να εκτελέσει το πέναλτι. Ήταν φανταστική η ψυχική του δύναμη σε αυτό το σημείο."


Πηγή: Liverpool Echo
Επιμέλεια: Απόστολος Παπανικολόπουλος 
Share on Google Plus

About Tolis Papanikolopoulos

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.