Σάουθαμπτον-Λίβερπουλ (preview)

Ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι θα διεξαχθεί στο St. Mary's ανάμεσα στην Σάουθαμπτον και την Λίβερπουλ στο μεγάλο ντέρμπι της 26ης αγωνιστικής για την μάχη που δίνεται για την έξοδο στο επόμενο Τσάμπιονς Λίγκ και από τις δύο ομάδες.

Στην προηγούμενη συνάντησή τους,η ομάδα του Μέρσεϊσάιντ πανηγύρισε μια αγχωτική νίκη με σκορ 2-1 για την πρώτη αγωνιστική της Πρέμιερ Λίγκ στο Άνφιλντ,ενώ πέρσι στο St.Mary's, το σύνολο του Μπρένταν Ρότζερς έφυγε με το θριαμβευτικό 0-3 κατά της ομάδας του Ποκετίνο.



Με νίκη οι "κόκκινοι" θα φτάσουνστο -2 από την τετράδα και ίσως βρεθούν στην έκτη θέση σε περίπτωση που η Τότεναμ "στραβοπατήσει",ενώ αντίθετα οι "Saints" περνούν στην τρίτη θέση αν πάρουν τους τρεις βαθμούς,εκμεταλλευόμενοι την "γκέλα" της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Για τους γηπεδούχους τιμωρημένος είναι ο Ράιαν Μπερτράντ και τραυματίες οι Τζέι Ροντρίγκεζ,Μαγιουκά,Ίσγκροβ και Γκάλαχερ,ενώ οι Λόνγκ,Σνάιντερλεν και Άλντεβαιρεντλ μόλις επέστρεψαν από τους τραυματισμούς τους,αλλά παρόλο που δεν είναι 100% έτοιμοι λογικά θα βρίσκονται στο αρχικό σχήμα του Ρόμπερτ Κούμαν.

Πιθανή ενδεκάδα:Φόρστερ,Αλντεβάιρελντ,Φόντε,Κλάιν,Τάργκετ,Γουανιάμα,Ντέιβις,Σνάιντερλεν,
Μανέ,Ελία,Πελέ.

Από την αντίπερα όχθη,ο Μπρένταν Ρότζερς ξέρει από καιρό τους μη διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του,οι οποίοι είναι οι Φλάναγκαν,Λούκας,Τζέραρντ,Τζόουνς που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.Αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα δε θα υπάρξουν,τα καλά νέα για την Λίβερπουλ είναι ότι ο Ραχίμ Στέρλινγκ βγάζει πλέον φούλ ρυθμούς προπόνησης και πιθανότατα θα βρίσκεται και στην αρχική ενδεκάδα των "κόκκινων".

Πιθανή ενδεκάδα:Μινιολέ,Σακό,Σκρτέλ,Τσάν,Άλεν,Χέντερσον,Άιμπ,Μορένο,Κουτίνιο,Στέρλινγκ,
Στάριτζ.

Επιμέλεια:Γιώργος Δρογγίτης









Share on Google Plus

About George Drogg

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.