Κάραχερ: "Αναντικατάστατος ο Τζέραρντ, αλλά...!"

Η φυγή του Στίβεν Τζέραρντ το καλοκαίρι για την Αμερική δεν φαίνεται να προβληματίζει τον Τζέιμι Κάραχερ, ο οποίος ναι μεν θεωρεί ότι ο Τζέραρντ δεν μπορεί να αντικατασταθεί ως παίκτης και προσωπικότητα, αλλά από την άλλη πιστεύει ότι η Λίβερπουλ θα τα καταφέρει και χωρίς αυτόν!

"Αν δείτε τα αποτελέσματα από όταν τραυματίστηκε ο Στίβι, θα δείτε ότι είναι πολύ καλά. Δε νομίζω ότι ο Τζέραρντ μπορεί να αντικατασταθεί και να βρεθεί παίκτης καρμπόν του. Απλά μπορούν να δυναμώσουν άλλες περιοχές και η ομάδα να συνεχίσει να είναι επιτυχημένη και αφού φύγει."

"Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ακόμα δεν έχει αντικαταστήσει τον Ρόι Κιν, ωστόσο γνώρισε πολλές επιτυχίες αφότου έφυγε. Δε νομίζω ότι η Λίβερπουλ θα πάει να αγοράσει έναν παίκτη σαν τον Τζέραρντ. Πρέπει αν δυναμώσουν άλλες περιοχές και να αναλάβουν ευθύνη άλλοι παίκτες πλέον."

"Πολλοί σπουδαίοι παίκτες στο παρελθόν έφυγαν και στη συνέχεια ήρθαν άλλοι. Έτσι είναι και με τον Στίβεν. Δεν μπορεί να αντικατασταθεί."

Η αποχώρηση του Τζέραρντ θα αφήσει τη Λίβερπουλ δίχως αρχηγό και ο Τζόρνταν Χέντερσον φαντάζει ως πιο ιδανικός για να αναλάβει αυτό το ρόλο. Ο Κάραχερ τονίζει πως στο μοντέρνο ποδόσφαιρο οι ηγέτες εκλείπουν, όμως δεν ισχύει το ίδιο και για την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς:

"Αυτό δεν είναι πρόβλημα μόνο για τη Λίβερπουλ, αλλά και για όλες τις ομάδες στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Οι νέοι ηγέτες θα φανούν. Τώρα δεν τους βλέπεις ως τέτοιους, ωστόσο όταν ο Στίβεν αποχωρήσει θα κάνουν το βήμα παραπάνω και θα πάρουν τα ηνία."

"Βλέπεις έναν παίκτη όπως ο Χέντερσον πως όταν φοράει το περιβραχιόνιο είναι πιο ενθουσιώδης με τις πάσες του, σκοράρει περισσότερο και σκέφτεται ως αρχηγός και ηγέτης. Πιστεύω πως και ο Σκρτελ είναι ένας ηγέτης με τον τρόπο που παίζει στο κέντρο της άμυνας. Ο κόσμος τελευταία μιλάει για τον Εμρέ Τσαν. Έχει το φυσικό παρουσιαστικό ενός ηγέτη και ο τρόπος που παίζει θυμίζει έναν τέτοιο."

"Η Λίβερπουλ είναι ικανή να φέρει νέους ηγέτες και αυτοί θα έρθουν. Γίνονται όλο και λιγότεροι και αυτό αποτελεί πρόβλημα για όλες τις ομάδες, όμως ακόμη υπάρχουν κάποιοι εκεί έξω."


Επιμέλεια: Απόστολος Παπανικολόπουλος
Πηγή: LiverpoolEcho 


Share on Google Plus

About Tolis Papanikolopoulos

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.