Ψάχνει την ευκαιρία του ο Τεϊξέιρα!

Οι εξαιρετικές φετινές εμφανίσεις του 22χρονου Ζοάο Κάρλος Τεϊξέιρα με τη φανέλα της Μπράιτον φαίνεται πως έχουν κινήσει το ενδιαφέρον του τεχνικού της ομάδας μας, ο οποίος αναμένεται να τον συμπεριλάβει στα πλάνα του για την ερχόμενη σεζόν.

Ο νεαρός είναι δανεικός από τη Λίβερπουλ στην ομάδα της Τσάμπιονσιπ έχοντας 28 συμμετοχές με 6 τέρματα! Με τη φετινή του χρονιά λοιπόν ο Τεϊξέιρα έχει πάρει πάρα πολύ χρόνο συμμετοχής ως βασικός και πλέον διεκδικεί για τα καλά μια θέση στο μελλοντικό ρόστερ των Κόκκινων.

Έτσι ο Ρότζερς αναμένεται να τον πάρει μαζί στο τουρ της ομάδας στην Αυστραλία και να δει και από κοντά πόσο μεγάλη είναι η εξέλιξη του Πορτογάλου άσου. Αν πάλι δεν τα καταφέρει στη Λίβερπουλ επιθυμεί να μεταγραφεί μόνιμα στην Μπράιτον. 

Ο ίδιος δηλώνει: "Είναι πολύ δύσκολο μιας και η Λίβερπουλ είναι μεγάλη ομάδα με μεγάλους παίκτες, όμως ονειρεύομαι να αγωνιστώ στην Πρέμιερ Λιγκ με τη Λίβερπουλ!"

"Το θέλω πολύ αυτό και θα δουλέψω για αυτό όμως ποτέ δεν ξέρεις τι επιφυλάσσει το μέλλον. Φυσικά και είναι επιλογή μου η Μπράιτον. Μου αρέσουν τα πάντα εδώ! Η ζωή, η πόλη." 

Κλείνοντας να αναφέρουμε πως ο Τεϊξέιρα ήρθε στη Λίβερπουλ έναντι 800 χιλιάδων λιρών και έκανε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα πέρσι στη νίκη με 2-3 επί της Φούλαμ στο Κρέιβεν Κότατζ!

Πηγή: LiverpoolEcho 
Επιμέλεια: Απόστολος Παπανικολόπουλος
Share on Google Plus

About Tolis Papanikolopoulos

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.