Κουτίνιο: "Ανατρίχιασα με το πανό των οπαδών!"

Ως ανατριχίλα περιέγραψε το συναίσθημα που ένιωσε ο Φιλίπε Κουτίνιο, στη θέα του πανό που ετοίμασαν οι οπαδοί της Λίβερπουλ προς τιμήν του στο παιχνίδι απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Από τη μέρα που ήρθε στο Άνφιλντ το 2013 από την Ίντερ, ο Κουτίνιο έχει κερδίσει και με το παραπάνω τη συμπάθεια του ΚΟΠ, ενώ έχει καταφέρει να ψηφιστεί και Standard Chartered Player of the Month τρεις συνεχόμενες φορές!

Ο ίδιος δηλώνει για αυτή την πρωτόγνωρη εμπειρία του: "Ένιωσα μεγάλη τιμή! Θυμάμαι όταν βγήκα στο γήπεδο για ζέσταμα, είδα το πανό και με έπιασε ανατριχίλα. Το βρήκα πολύ ωραίο και με ενθουσίασε πολύ!"

"Είναι πολύ καλό να λαμβάνεις αυτή τη ζεστασιά από πλευράς οπαδών. Σε κάνει να θες να βελτιωθείς κι άλλο για να ανταποδώσεις αυτή τους την καλή κίνηση στο γήπεδο."

Η ικανότητα του Κουτίνιο να δημιουργεί για τους συμπαίκτες του είναι το κυριότερο στοιχείο του, με συχνότερο παραλήπτη των πασών του Βραζιλιάνου να είναι ο Ντάνιελ Στάριτζ. Μετά και την εξαιρετική περσινή χρονιά, ο Κουτίνιο έχει καταφέρει να προσθέσει πράγματα στο παιχνίδι του, με βασικότερο το σκοράρισμα! Ο ίδιος ωστόσο λέει:

"Νομίζω μπορώ να βελτιωθώ κι άλλο! Δεν έχω φτάσει το καλύτερο μου ακόμη. Έχω σκοράρει κάποια τέρματα, αλλά ακόμα έχω περιθώρια βελτίωσης. Χρειάζομαι αυτή τη φιλοδοξία, την ικανότητα να σκοράρω! Στη θέση που παίζω χρειάζεται να πετυχαίνω γκολ για να βοηθώ την ομάδα και να δημιουργώ! Βέβαια ακόμα χρειάζομαι βελτίωση στο σκοράρισμα!"

Επιμέλεια: Απόστολος Παπανικολόπουλος

Share on Google Plus

About Tolis Papanikolopoulos

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.