Ρότζερς:"Τελειώσαμε τις μεταγραφές"

Στην αποκάλυψη ότι η ομάδα του δε σχεδιάζει άλλη μεταγραφική κίνηση αυτό το καλοκαίρι, προχώρησε ο Μπρένταν Ρότζερς, ο οποίος μίλησε και για τους Μάριο Μπαλοτέλι, Λάζαρ Μάρκοβιτς, αλλά και το ερχόμενο παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ.


'' Δε κάνουμε άλλες μεταγραφές ''
Αν πιστεύατε ότι η Λίβερπουλ ετοιμάζει κι άλλες μεταγραφικές κινήσεις τότε μάλλον κάνατε λάθος. Ο ίδιος ο Ρότζερς με δηλώσεις του, απέκλεισε αυτό το ενδεχόμενο και η ομάδα θα πορευτεί ως έχει:

"Αν θέλετε να μάθετε για μεταγραφικά, καλύτερα ρωτήστε άλλη ομάδα. Εμείς τελειώσαμε με τις μεταγραφές."

Ο Λάζαρ Μάρκοβιτς οδεύει προς τη Τουρκία για λογαριασμό της Φενέρμπαχτσε. Αν και ο Σέρβος δεν έκανε και τη καλύτερη χρονιά πέρσι με τη Λίβερπουλ, ο Ρότζερς πιστεύει στον νεαρό εξτρέμ, γι' αυτό και θα παραχωρηθεί ως δανεικός, με το μέλλον του να είναι στην ομάδα του Μερσεϊσάιντ:

"Ο Μάρκοβιτς έχει ακόμα μέλλον στην ομάδα."

Ως δανεικός έφυγε και ο Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος επέστρεψε στη Μίλαν μετά την άκρως αποτυχημένη πορεία του πέρσι με τους "κόκκινους". Αν και ο Ιταλός σε αντίθεση με τον Μάρκοβιτς δεν έχει μέλλον στην ομάδα, ο Βόρειο Ιρλανδός τεχνικός πιστεύει ότι η συγκεκριμένη πρόκληση θα τον βοηθήσει αρκετά:

"Είναι πολύ καλό για τον Μάριο. Θα έχει την ευκαιρία να βρει χρόνο συμμετοχής στη πατρίδα του."

Η Λίβερπουλ έφυγε από το αφιλόξενο Έμιρεϊτς με μια λευκή ισοπαλία που άφησε γλυκόπικρη γεύση στον κόσμο της, και ο Ρότζερς στάθηκε στα ευχάριστα στοιχεία του αγώνα:

"Δείξαμε μέταλλο στο παιχνίδι με την Άρσεναλ, και στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν δημιουργικοί. Οι παίκτες μου έχουν αρχίσει να καταλαβαίνουν το παιχνίδι του καθενός."

Ο Τζο Γκόμεζ βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στο επίκεντρο των συζητήσεων του φίλαθλου κοινού των "κόκκινων" για τις πολύ καλές του εμφανίσεις έως τώρα στο πρωτάθλημα. Ο προπονητής του, δε θα μπορούσε να μην αισθάνεται τυχερός, μα πάνω απ' όλα δικαιωμένος που τον έχει στο ρόστερ του.

"Νομίζω ότι έχει πολλά περιθώρια εξέλιξης. Όπως έχετε δει και στα τρία ματς, είναι εξαιρετικός αθλητής, γρήγορος και παίζει με μυαλό. Έχουμε στα χέρια μας ένα μεγάλο ταλέντο."

"Παίζει στη τρίτη καλύτερή του αμυντική θέση. Είναι στόπερ."

Η Πρέμιερ Λιγκ συνεχίζεται, και η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει την Γουέστ Χαμ του Σλάβεν Μπίλιτς. Σύμφωνα με τον Ρότζερς, το έργο της ομάδας του μόνο εύκολο δε θα είναι απέναντι στα "Σφυριά":

"Η Γουέστ Χαμ θα είναι η δυσκολότερη ομάδα από αυτές που έχουμε αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής. Είχαν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα στην έδρα της Άρσεναλ."

"Αν θες να μάχεσαι για της υψηλότερες θέσεις του πρωταθλήματος, το να κερδίζεις ματς στην έδρα σου είναι πολύ σημαντικός παράγοντας."

"Κάθε παιχνίδι θα είναι ένα τεστ. Είδατε με την Άρσεναλ ότι οι παίκτες έχουν αρχίσει να καταλαβαίνουν ο ένας το παιχνίδι του άλλου."

Ίσως το πιο ευχάριστο νέο της εβδομάδας είναι η επιστροφή στις προπονήσεις στο Μέλγουντ για τον Ντάνιελ Στάριτζ. Όπως τόνισε ο 42χρονος τεχνικός, δεν υπάρχει πίεση πάνω στον Άγγλο φορ:

"Δεν έχουμε βάλει συγκεκριμένη ημερομηνία για την επιστροφή του. Έχει επιστρέψει από την Αμερική και φαίνεται καλά. Δεν υπάρχει πίεση να επιστρέψει γρήγορα."

"Είμαστε πεινασμένοι σαν ομάδα και παίζουμε χωρίς φόβο. Έχουμε νέους παίκτες με προσδοκίες. Υπάρχει πραγματική πείνα στην ομάδα για να τα πάμε καλά."

"Κάνουμε καλή δουλειά στη προπόνηση και αναλύουμε πράγματα. Θέλουμε να ανακτήσουμε την ψυχολογία που έλλειψε πέρσι. Είναι νωρίς, αλλά όλοι είμαστε ενθουσιασμένοι για αυτή τη σεζόν."

Ο Ρότζερς αναφέρθηκε και στον Νάθανιελ Κλάιν, ο οποίος δίνει θετικά μηνύματα με τις έως τώρα εμφανίσεις του:

"Ο Κλάιν έχει παίξει εξαιρετικά. Είναι ο καλύτερος Άγγλος παίκτης στη θέση του. Θέλει να βελτιωθεί κι άλλο, αλλά παίζει με μεγάλη ευκολία και έχει κερδίσει τη θέση του."

Παράλληλα, ήρθε άλλη μια επιβεβαίωση ότι ο Λούκας Λέιβα θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τα κόκκινα:

"Μας δίνει εμπειρία. Έπαιξε με την Άρσεναλ και τα πήγε πολύ καλά. Πρέσαρε περίφημα."

Mε αφορμή μια τελευταία ερώτηση των δημοσιογράφων, ο Ρότζερς αποκάλυψε ένα από τα μυστικά για την εξαιρετική αμυντική οργάνωση που έχουμε δει στα πρώτα τρία παιχνίδια:

"Προπονούμαστε σε έξτρα προγράμματα για την άμυνά μας. Έχουμε κάνει πολύ σκληρή δουλειά."

Επιμέλεια: Γιώργος Δρογγίτης




 
Share on Google Plus

About George Drogg

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.