Η "ακτινογραφία" των "κόκκινων"

Η Λίβερπουλ υπέστη ταπεινωτική εντός έδρας ήττα από την Γουέστ Χαμ με σκορ 3-0, την πρώτη της στο φετινό πρωτάθλημα και το Liverpoolfans.gr αξιολογεί τους παίκτες του Μπρένταν Ρότζερς.


Μινιολέ: Δεν έχει ευθύνη σε κάποιο από τα γκολ των φιλοξενούμενων. Δεν μπόρεσε να επέμβει σε κάποια φάση, άρα δεν γίνεται να κριθεί αρνητικά και να θεωρηθεί ως ένας από τους υπεύθυνους της βαριάς ήττας.

Βαθμολογία: 6

Κλάιν: Ο μόνος διακριθέντας -αν μπορεί να διακριθεί κάποιος μετά από τέτοια ομαδική εμφάνιση- για την Λίβερπουλ. Ανέβαινε συνεχώς, έκανε κινήσεις, πήρε μπάλα και έβγαλε σέντρες, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, εξαιτίας της πολύ καλής αμυντικής λειτουργίας της Γουέστ Χαμ.

Βαθμολογία: 6

Λόβρεν: Απλά τραγικός. Όσα λάθη δεν έκανε στα τρία πρώτα ματς, τα έκανε μαζεμένα στο χθεσινό και αποδείχθηκαν μοιραία. Δεν ενέπνευσε εμπιστοσύνη, ούτε καν στον ίδιο του τον εαυτό και από μια μεγάλη απερισκεψία και λάθος του χωρίς ιδιαίτερη πίεση, χάρισε απλόχερα το 2ο γκολ στον Μαρκ Νομπλ.

Βαθμολογία: 4

Σκρτελ: Δεν ήταν ο «βράχος» που έχουμε συνηθίσει να ηγείται της αμυντικής γραμμής των κόκκινων, έχοντας σταθερά καλή απόδοση. Πραγματοποίησε μια από τις χειρότερες εμφανίσεις του με την φανέλα της Λίβερπουλ, καθώς δεν έκανε τίποτα από όσα μας έχει συνηθίσει όσα χρόνια αγωνίζεται στο λιμάνι.

Βαθμολογία: 5

Γκόμεζ: Μετά από την εξαιρετική του εμφάνιση κόντρα στην Άρσεναλ, στην οποία «εξαφάνισε» τον σούπερ σταρ Αλέξις Σάντσεζ, προσγειώθηκε... ανώμαλα στο έδαφος. Φάνηκε ότι δεν μπορεί να αγωνίζεται πάντα καλά σε μια θέση που δεν γνωρίζει, παίζοντας με αντίθετο πόδι. Δεν έκανε αισθητή την παρουσία του ούτε ως αριστερό μπακ, ούτε ως στόπερ στα λεπτά που αγωνίστηκε στο κέντρο της άμυνας στο δεύτερο μέρος.

Βαθμολογία: 5

Τζαν: Το ακριβώς αντίθετο πρόσωπο από αυτό που έδειξε στο ματς με την Άρσεναλ. Πιθανόν έφταιξε η συνύπαρξή του στο κέντρο με τον Λούκας, που ήταν μια κακή τακτικά επιλογή του Ρότζερς για ένα τέτοιο ματς. Αλλά, όπως και να έχει, δεν βοήθησε, ούτε αμυντικά, ούτε επιθετικά.

Βαθμολογία: 5

Λούκας: Μία από τα ίδια με τον Γερμανό. Μόνο ένας από τους δύο χώραγε στην εντεκάδα ενός αγώνα με ομάδα μιας ταχύτητας χαμηλότερης από τους κανονιέρηδες, και φάνηκε ότι η κοινή τους παρουσία στο αρχικό σχήμα ήταν καταστροφική. Κακώς αμυντικά, δεν είχε κανέναν έλεγχο στο χώρου κέντρου και στην επίθεση δοκίμασε κάποιες μάταιες -και τυχαίες θα λέγαμε- σέντρες.

Βαθμολογία: 5

Μίλνερ: Έκανε την προσπάθειά του να φανεί. Είχε την πρόθεση να δώσει βοήθειες κυρίως στον νεαρό Γκόμεζ, αλλά και στους προωηθημένους, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ήταν απελπιστικά μόνος στο κέντρο και μοιραία επηρεάστηκε από την κακή απόδοση των υπολοίπων.

Βαθμολογία: 5,5

Κουτίνιο: Κινητικός, έτρεχε όσο μπορούσε με την μπάλα όπως κάνει πάντα, αλλά είχε σχεδόν μόνο κακές επιλογές και εκτελέσεις στην επίθεση. Η αποβολή του, αν και άδικη, στοίχισε ολοκληρωτικά το ματς στην Λίβερπουλ.

Βαθμολογία: 5

Φιρμίνο: Σχεδόν καμία συμβολή στο παιχνίδι, πέραν της φάσης του δοκαριού, όπου στάθηκε άτυχος. Δεν κράτησε μπάλα, δεν την μοίρασε σωστά και δεν έδειξε σχεδόν κανένα κομμάτι από την εξαιρετική τεχνική του.

Βαθμολογία: 5

Μπεντέκε: Όπως και ο Μινιολέ, είναι άδικο να κριθεί αρνητικά. Δεν μπορούσε να τροφοδοτηθεί, δεν του επιτράπηκε να πάρει την μπάλα στα πόδια ή να χρησιμοποιήσει το κεφάλι του και αυτόματα βγήκε εκτός παιχνιδιού.

Βαθμολογία: 5,5

Μορένο: Ο Ισπανός σε άλλο ένα ματς χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή και έδειξε να προσπαθεί να πάρει πίσω την θέση του βασικού αριστερού μπακ. Είχε κάποια καλά κοψίματα στην άμυνα και ανεβάσματα στην επίθεση, αλλά ως εκεί. Επιθετικά το πρόβλημα ήταν εμφανές για την ομάδα και οι σέντρες του δεν ήταν αρκετές για να βοηθήσουν, ειδικά με τον Μπεντέκε να μην μπορεί να τις αξιοποιήσει.

Βαθμολογία: 6

Ινγκς: Έκανε την προσπάθειά του να κάνει την παρουσία του αισθητή και να βοηθήσει στην επίθεση, αλλά όση όρεξη κι αν είχε, δεν κατάφερε ποτέ να συνεργαστεί με τον Μπεντέκε ή κάποιον άλλο συμπαίκτη του, καθώς οι περισσότεροι ήταν αποκομμένοι από το παιχνίδι και η Γουέστ Χαμ δεν έδωσε τον παραμικρό χώρο.

Βαθμολογία: 5,5

Άιμπ: Χρησιμοποιήθηκε ελάχιστα και δεν μπορεί να αξιολογηθεί.

Βαθμολογία: -

Επιμέλεια: Δημήτρης Κουντούρης
Share on Google Plus

About Dimitris Kountouris

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.