Λόβρεν: "Ήθελα να κρυφτώ κάτω από το τραπέζι!"

Την ντροπή του για την απογοητευτική εμφάνισή του με τα πολλά λαθη στην ήττα με 0-3 από τη Γουέστ Χαμ, εξέφρασε ο Ντέγιαν Λόβρεν. Ο Κροάτης αμυντικός που ξεκίνησε εξαιρετικά το πρωτάθλημα στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, ηρθε να χαλάσει όλη την εικόνα του με το τραγικό του λάθος στη φάση του 0-2.

Ο ίδιος αργότερα την ίδια μέρα δέχθηκε σωρεία απειλών και προσβλητικών σχολίων, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να διαγράψει προσωρινά τον επίσημο λογαριασμό του στο Ίνσταγκραμ, ωστόσο δήλωσε ότι θα το αφήσει πίσω του και θα νικήσει τους επικριτές του:

"Εγώ είμαι ο πρώτος που είμαι απογοητευμένος με τον εαυτό μου! Στο πρώτο λεπτό μετά το δεύτερο γκολ ήθελα να κρυφτώ κάτω από καποιο τραπέζι. Σε τέτοιες στιγμές πρέπει να κρατάς ψηλά το κεφάλι και να συνεχίζεις για το υπόλοιπο του αγώνα. Προσπάθησα πολύ αλλά τι μπορώ να πω; Πήρα μια κακή απόφαση, τα λάθη συμβαίνουν!"

"Τελείωσε όμως! Το παιχνίδι τελείωσε. Το έχω ήδη ξεχάσει. Τώρα έχω μπροστά μου τα ματς με την Εθνική Κροατίας και σε δυο εβδομάδες έχουμε το ματς απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ."

Στη συνέχεια ο Λόβρεν παραδέχθηκε ότι έχει πολλά να αποδείξει φέτος μετά από μια απογοητευτική πρώτη χρονιά στο Άνφιλντ:

"Ναι είναι μια μεγάλη σεζόν για μένα. Είχα πει ότι χρειαζόμουν χρόνο και μια γεμάτη προετοιμασία με την ομάδα, πράγμα πολύ σημαντικό για μένα. Δεν έχει να κάνει μόνο με μένα και τον Μάρτιν. Είναι όλη η ομάδα όταν αμυνόμαστε καλά και όλη η ομάδα όταν επιτιθέμεθα καλά. Δεν είναι μόνο τα δυο σέντερ μπακ και ο τερματοφύλακας."

"Ένα ματς σαν αυτό τυχαίνει. Τα λάθη συμβαίνουν και οδήγησαν σε φθηνά γκολ. Δε νομίζω όμως ότι αυτό θα αποτελέσει πρόβλημα για  εμένα ή και την υπόλοιπη ομάδα, έτσι θα βρούμε ξανά τη φόρμα μας και θα πάμε να νικήσουμε τη Γιουνάιτεντ!"

Στη συνέχεια των δηλώσεων του ο Κροάτης στάθηκε στο γρήγορο γκολ της Γουέστ Χαμ που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του ματς:

"Δεν το περιμέναμε να ξεκινήσει έτσι το παιχνίδι για εμάς. Δεχθήκαμε ένα γρήγορο γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο και μετά και το δικό μου λάθος θα έλεγα ότι είναι μια κακή εμφάνιση. Το γρήγορο γκολ δεν θα έλεγα ότι μας σκότωσε, αλλά σίγουρα είναι απογοητευτικό να ξεκινάς έτσι. Το δεύτερο γκολ ήταν σκληρό γιατί πήγαμε με 2-0 σκορ πίσω στο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε να τα δώσουμε όλα, προσπαθήσαμε να παίξουμε με τρεις πίσω για να πιέσουμε, αλλά μετά την κόκκινη ήταν δύσκολο να επιστρέψουμε!"

Κλείνοντας ο Λόβρεν δήλωσε ότι πιστεύει πως η Λίβερπουλ μπορεί να επωφεληθεί από τη διακοπή και να επανέλθει. Ήδη βρίσκεται τρεις βαθμούς μπροστά από την Τσέλσι, 4 από την Τότεναμ ενώ ισοβαθμεί με Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

"Και οι άλλες ομάδες χάνουν βαθμούς στην έδρα τους και μακάρι να παίρναμε 10 βαθμούς αντί για 7 που είμαστε και είμαι απογοητευμένος για αυτό. Περιμένεις να κερδίσεις ειδικά μετά από τετοια εμφάνιση απέναντι στην Άρσεναλ."

"Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο ματς. Ξέραμε ότι όλοι θα πήγαιναν για την μπάλα, ότι θα ήταν δύσκολη αναμέτρηση, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση το ότι δεν παίξαμε καλά. Πρέπει να κρατήσουμε ψηλά το κεφάλι σε μια τετοια στιγμή!"

"Είναι πολύ στενάχωρο που ο Φιλίπε πήρε κόκκινη επειδή είναι ένας παίχτης-κλειδί για εμάς. Σίγουρα θα μας λείψει απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να το ξεχάσουμε το γρηγορότερο δυνατό. Ξέρω ότι θα τα πάμε καλύτερα! Πρέπει να τα πάμε καλύτερα για εμάς και τους οπαδούς!!"

Επιμέλεια: Απόστολος Παπανικολόπουλος
Πηγή: Liverpool Echo




Share on Google Plus

About Tolis Papanikolopoulos

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.