Ρόσιτερ: "Μας δίνει πραγματική ελπίδα"

Ο Τζόρνταν Ρόσιτερ πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην Πρέμιερ Λιγκ, παίζοντας στο τελευταίο 15λεπτο του αγώνα με την Άρσεναλ και σκοπεύει να ξεπληρώσει τον Μπρένταν Ρότζερς για την πίστη του.


Ο 18χρονος που προέρχεται από τις ακαδημίες, ήρθε από τον πάγκο όταν αντικατέστησε τον Λούκας Λέιβα για τα τελευταία 15 λεπτά στην ισοπαλία 0-0 με την Άρσεναλ στο Έμιρεϊτς.

Ήταν η δεύτερη εμφάνιση του Ρόσιτερ στην αντρική ομάδα, περίπου 11 μήνες αφότου έγινε ο δεύτερος νεότερος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας, βρίσκοντας δίχτυα στον αγώνα με την Μίντλεσμπρο στο Άνφιλντ για το Λιγκ Καπ.

Ο τραυματισμός στο πόδι του αρχηγού, Τζόρνταν Χέντερσον, οδήγησε τον Ρόσιτερ στο να κληθεί να ταξιδέψει στην πρωτεύουσα και ο Ρότζερς στράφηκε στον νεαρό όταν χρειάστηκε φρέσκα πόδια.

"Ήταν μια υπέροχη εμπειρία για μένα να κάνω το ντεμπούτο μου στην Πρέμιερ Λιγκ στο Έμιρεϊτς μπροστά σε 60.000 κόσμο. Είμαι πολύ χαρούμενος και δεν μπορώ να το πιστέψω. Δεν το περίμενα"

"Έμαθα τη Κυριακή ότι είμαι στην αποστολή για να ταξιδέψω στο Λονδίνο και περίπου τρεις ώρες πριν από τη σέντρα μου είπαν ότι θα είμαι στον πάγκο.

"Ο προπονητής μου είπε μισή ώρα πριν το τέλος να κάνω ζέσταμα γιατί υπήρχε πιθανότητα να μπω.

"Ήμουν λίγο αγχωμένος αλλα και ενθουσιασμένος. Απλά προσπάθησα να συγκεντρωθώ στο να κάνω το καλύτερο για την ομάδα."

Ένας τραυματισμός στον αστράγαλο κατέστρεψε το δεύτερο μισό της σεζόν για τον νεαρό, ο οποίος τώρα είναι έτοιμος να βρίσκεται στις αποστολές του Ρότζερς.

Ο Ρόσιτερ δήλωσε ότι η προθυμία του προπονητή να δώσει χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς παίκτες δίνει το τέλειο κίνητρο σε όσους θέλουν να πετύχουν.

"Ήξερα ότι πρέπει να κανω υπομονή," πρόσθεσε.

"Αυτή είναι η Λίβερπουλ με σπουδαίους παίκτες να παλεύουν για κάθε θέση.

"Αλλά όλοι ξέρουμε ότι με τον Μπρένταν αν είσαι αρκετά καλός θα πάρεις ευκαιρίες λόγω της πίστης που δείχνει στους νεαρούς παίκτες.

"Το έχει κάνει καθ' όλη την παρουσία του στην ομάδα κι αυτό δίνει σε όλα νεαρά παιδιά σαν εμένα πραγματική ελπίδα.

"Έχω ακόμα πολλά να μάθω αλλά θα χρειαστεί να δουλέψω σκληρά και να προσπαθήσω να βελτιωθώ και ελπίζω ότι οι ευκαιρίες θα έρθουν ξανά."

Επιμέλεια: Δημήτρης Κουντούρης
Πηγή: Liverpool Echo
Share on Google Plus

About Dimitris Kountouris

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.