Σκρτελ:"Ανταγωνιστικοί με κάθε αντίπαλο φέτος"

Ο Μάρτιν Σρκτελ πιστεύει ότι η Λίβερπουλ τη φετινή σεζόν θα είναι πολύ πιο ανταγωνιστική, είτε αγωνίζεται εντός, είτε εκτός έδρας, ενώ τονίζει τη σημασία που έχει το να αμύνονται όλοι οι παίκτες για να κρατηθεί ανέπαφη η εστία των "κόκκινων". Ακόμα, δίνει τα συγχαρητήριά του στον Ντέγιαν Λόβρεν για τις τελευταίες του εμφανίσεις.


Αήττητη παραμένει η Λίβερπουλ μετά το πέρας της τρίτης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, παίρνοντας θετικές εμφανίσεις από αρκετούς παίκτες.

Οι "κόκκινοι" έπαιξαν εξαιρετικά στο πρώτο ημίχρονο, αιφνιδιάζοντας το κοινό του Έμιρεϊτς, χρειάστηκε όμως να αμυνθούν στο δεύτερο, για να φύγουν με ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο Σκρτελ μίλησε και για τον χτεσινό αγώνα:

"Πραγματικά ήταν ένα ματς στο οποίο παρουσιάσαμε δύο πρόσωπα. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Είχαμε ευκαιρίες, δοκάρια, και ο τερματοφύλακάς τους έκανε μερικές εξαιρετικές αποκρούσεις."

"Στο δεύτερο ημίχρονο κράτησαν τη μπάλα καλύτερα και δημιούργησαν μερικές ευκαιρίες, αλλά αμυνθήκαμε καλά και είμαι χαρούμενος που δε σκόραραν."


"Μάλλον και οι δύο ομάδες μπορούν να είναι χαρούμενες με την ισοπαλία. Θέλαμε να κερδίσουμε το ματς, όμως εν τέλει κρατήσαμε το "μηδέν", και αν δε μπορείς να κερδίσεις, είναι σημαντικό να μη χάνεις."

"Δείξαμε ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί με κάθε αντίπαλο στο πρωτάθλημα, είτε παίζουμε εντός, είτε εκτός έδρας. Πρέπει να συνεχίσουμε το αήττητο σερί."

"Ο τρόπος που τελειώσαμε πέρσι δεν ήταν σωστός"

Ο Σλοβάκος στόπερ δε κρύφτηκε πίσω από τα λόγια του και ξεκαθάρισε, ότι η Λίβερπουλ έπαιξε πολύ άσχημα στο τελευταίο κομμάτι της περασμένης σεζόν, κάτι που στοίχησε και τη συμμετοχή της στο Τσάμπιονς Λιγκ.

"Ο τρόπος που τελειώσαμε πέρσι δεν ήταν ο σωστός. Ειδικά στα τελευταία δύο ματς. Φέτος έπρεπε να ξεκινήσουμε καλύτερα και το κάναμε. Έχουμε επτά από τους πιθανούς εννιά βαθμούς."

"Τώρα πρέπει να προετοιμαστούμε για το ματς με τη Γουέστ Χαμ. Δε θα είναι εύκολο, αλλά θα μπούμε στο ματς με αυτοπεποίθηση."

Παράλληλα, ο 30χρονος μίλησε με καλά λόγια για τον παρτενέρ του στο κέντρο της άμυνας, Ντέγιαν Λόβρεν:


"Ο Ντέγιαν δουλεύει πολύ σκληρά και παίζει καλά."

"Αλλά δεν είναι μόνο τα σέντερ μπακ. Αμυνόμαστε όλοι πολύ καλά σαν ομάδα και αυτό είναι σημαντικό. Κάνουμε επίθεση μαζί και κάνουμε άμυνα μάζι".


Δείτε επίσης στο Liverpool Fans.gr

Άρσεναλ-Λίβερπουλ 0-0 (MATCH REPORT)

Ρότζερς:"Μπορούσαμε το τρίποντο"

Η "ακτινογραφία" των "κόκκινων"

Όσα μάθαμε από την ισοπαλία στο Έμιρεϊτς

Λόβρεν:"Να συνεχίσουμε έτσι"

Οι τελευταίες εξελίξεις με Λούκας

Επιμέλεια: Γιώργος Δρογγίτης
Share on Google Plus

About George Drogg

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.