Dejan Lovren: "Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι"






Η Liverpool μπορεί να αντλήσει πολλά θετικά στοιχεία από τη λευκή ισοπαλία με την Arsenal το βράδυ της Δευτέρας, ακόμα κι αν άφησε το Emirates με μια δόση απογοήτευσης που δεν ήταν η νικήτρια του παιχνιδιού, επιμένει ο Dejan Lovren.
Οι «Κόκκινοι» κυριάρχησαν στο πρώτο μισό του αγώνα στο Βόρειο Λονδίνο, με τον Φελίπε Κουτίνιο να βρίσκει το δοκάρι δυο φορές και τον Κρίστιαν Μπεντέκε να εκμηδενίζεται από τον Πετρ Τσεχ σε ένα σουτ σε κοντινή απόσταση λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου.
Οι «Κανονιέρηδες» προβλημάτισαν τους φιλοξενούμενους πολύ περισσότερο στη δεύτερη περίοδο. Παρόλα αυτά, ο Λόβρεν νιώθει πως ο Ρότζερς από μεριάς του θα πρέπει να είναι ικανοποιημένος με τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα του εκμηδένισε την επιθετική γραμμή των γηπεδούχων.
Ο κεντρικός αμυντικός είπε στην επίσημη σελίδα της ομάδας: «Γνωρίζαμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι – και στην περσινή σεζόν χάσαμε εδώ μέσα – αλλά μετά τα 2 πρώτα παιχνίδια της σεζόν είχαμε πολλή αυτοπεποίθηση, οπότε ήρθαμε εδώ για να κυνηγήσουμε τους 3 βαθμούς.  
«Θα έλεγα πως απογοητευτήκαμε που δεν κερδίσαμε. Ειδικά στο πρώτο μισό, είχαμε τόσες πολλές ευκαιρίες. Αυτοί (σ.σ: οι αντίπαλοι) είχαν επίσης κάποιες καλές ευκαιρίες.
«Ωστόσο πιστεύω πως ήμασταν άψογοι αμυντικά και όλοι έκαναν τέλεια δουλειά. Πρέπει να συνεχίσουμε με αυτόν τον ρυθμό και τα γκολ θα έρθουν.»
Λίγη διαφωνία υπάρχει στο ότι η Λίβερπουλ θα έπρεπε να κερδίσει τον αγώνα, κρίνοντας από το πρώτο μισό του παιχνιδιού, αλλά κυριολεκτικά έμειναν να θρηνούν εξαιτίας της καταπληκτικής απόδοσης του Τσεχ.

«Το πρώτο πράγμα που έπρεπε να κάνουμε ήταν να μην παραδώσουμε τα όπλα, κι έπειτα να τελειώνουμε τις ευκαιρίες,» πρόσθεσε ο Λόβρεν. «Ο Τσεχ ήταν εκπληκτικός κι έκανε μια τρομερή απόκρουση στο σουτ του Μπεντέκε.

«Αλλά εν τέλει είναι ένας πολύ καλός βαθμός, επειδή ακριβώς ξέρουμε πόσο δύσκολοι είναι οι αγώνες μας εδώ μέσα κάθε φορά.» 

Πηγή: Liverpoolfc.com
Επιμέλεια: Μαρία Αλεξανδροπούλου
Share on Google Plus

About George

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.