Brendan Rodgers:Δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του Lucas,είναι σημαντικό μέλος της ομάδας

O coach των Reds,μίλησε για τις φήμες που ήθελαν τον Βραζιλιάνο να φεύγει από τη Liverpool,με τον Rodgers να εξηγεί τη σημαντικότητα του Lucas στην πρώτη ομάδα.

















Ο Brendan Rodgers περιμένει τον Lucas να παραμείνει κάτοικος Anfield,και μετά το τέλος της μεταγραφικής περιόδου,την επόμενη Δευτέρα.
Ο Βραζιλιάνος μέσος έκανε μια εμφάνιση έκπληξη στην ενδεκάδα των Reds απέναντι στην Arsenal,βοηθώντας τους Κόκκινους να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα,για το οποίο πάλεψαν αρκετά.
Η 8χρονη παρουσία του στο Anfield φαινόταν να φτάνει στο τέλος της,μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές όπου ο Βραζιλιάνος δε βρέθηκε ούτε στην αποστολή.
Η Liverpool είχε ήδη απορρίψει πρόταση δανεισμού για τον Lucas,από την Τουρκική Besiktas,αν και ο παίκτης ήταν σαν να αποχαιρετούσε όταν μπήκε στη θέση του ο Rossiter,με την κίνησή του να χαιρετίσει τον κόσμο.
















Αλλά όταν ρωτήθηκε ο Rodgers,αν πιστεύει ότι ο Lucas θα είναι παίκτης της ομάδας και την ερχόμενη Δευτέρα,εκείνος είπε:
  ''Ο Lucas είναι ο καλύτερος αμυντικός χαφ που διαθέτουμε.Υπάρχουν παιχνίδια που μπορεί να παίζω με 3 παίκτες στο κέντρο,αλλά να μη χρειάζομαι τέτοιου είδους παίκτη.''
  ''Αλλά όταν χρειαζόμαστε,είναι ο καλύτερος σε αυτό.''
  '' Έπαιξε με την Arsenal,και τα πήγε πολύ καλά,είναι σημαντικό κομμάτι σε αυτό που κάνουμε.''
  ''Φυσικά,κάθε παίκτης θέλει να παίζει σε κάθε παιχνίδι και κάθε λεπτό,αλλά αυτό δε μπορείς να το εγγυηθείς ως προπονητής.''
  ''Αλλά σίγουρα είναι σημαντικός σε αυτό που κάνουμε,και έχει τον σεβασμό όλων,τόσο από εμένα και το τεχνικό επιτελείο,όσο και από τους παίκτες.''

Πηγή:Liverpool Echo
Επιμέλεια:Χρήστος Τσακαλέρης







Share on Google Plus

About Chris Tsak

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.