Rodgers:Είδατε όλες τις ικανότητες του Benteke

Παρόλο που νικήθηκε από τον Cech,σε μία φάση που ίσως έδινε και τη νίκη,ο Brendan Rodgers ένιωσε ότι ο Christian Benteke,έδειξε όλες τις δεξιότητες που έχει,απέναντι στην Arsenal,το βράδυ της Δευτέρας.















Έχοντας ήδη ανοίξει λογαριασμό με τους Reds,μία εβδομάδα νωρίτερα,με το γκολ που πέτυχε απέναντι στη Bournemouth,ο Βέλγος striker ήταν συνεχής απειλή για τους Gunners στο Emirates,ειδικά στο 1ο ημίχρονο.
Είχαν περάσει μόλις 3 λεπτά ,όταν ο Benteke μπήκε από τα δεξιά στην περιοχή της Arsenal,και με πάσα βρήκε τον Coutinho,ο οποίος με τη σειρά του βρήκε δοκάρι,μετά από ένα πολύ ωραίο σουτ που άφησε εξουδετερωμένο τον Petr Cech.
Ο Benteke έμεινε ακόμη πιο απογοητευμένος,όταν από την υπέροχη μπαλιά του Firmino,ήταν έτοιμος να πανηγυρίσει,αλλά ο Cech του στέρησε τον πανηγυρισμό.
Πέρα όμως από αυτήν την ευκαιρία,ο Benteke έδειξε τη δύναμη αλλά και τη χάρη που έχει σαν ποδοσφαιριστής,στην κορυφή της επίθεσης της ομάδας.















Και ο Brendan τόνισε:
  ''Νομίζω ότι ήταν φανταστικός.Σίγουρα τον έχουν κατηγοριοποιήσει σαν έναν συγκεκριμένου τύπου παίκτη,πιθανότατα λόγω του ύψους.Αλλά μπορείτε να δείτε την ποιότητα στο άγγιγμα της μπάλας,την κίνησή του να επιταχύνει,ο τρόπος που παίζει,αλλά και φυσικά τον κίνδυνο για τους αντιπάλους όταν ο ίδιος είναι στον αέρα.''
  '' Ήταν άτυχος που δε σκόραρε στο πρώτο ημίχρονο-ήταν φοβερή η μεταβίβαση του Firmino,ο Benteke πήγε να την σπρώξει στα δίχτυα,αλλά ο Petr έκανε μία πολύ καλή απόκρουση.''
  ''Θα είναι απογοητευμένος που δε σκόραρε,αλλά η συνολική συμβολή και παρουσία του στο παιχνίδι,ήταν εξαιρετική.''

Πηγή:Liverpoolfc.com
Επιμέλεια:Χρήστος Τσακαλέρης



















Share on Google Plus

About Chris Tsak

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.