Ρότζερς: "Γιατί προπονηθήκαμε στο Άνφιλντ"

Ο Μπρένταν Ρότζερς τοποθετήθηκε για τον αγώνα της Δευτέρας και μάλιστα εξήγησε το λόγο που η ομάδα προπονήθηκε την Παρασκευή στο Άνφιλντ.



Η δεύτερη αγωνιστική ορίζει φιλοξενία της Μπόρνμουθ στο Άνφιλντ, σε μια θεωρητικά εύκολη αναμέτρηση για τους Κόκκινους. Ο Ρότζερς γνωρίζει πόσο σημαντικό είναι το τρίποντο, όχι μόνο λόγω της μέτριας δυναμικότητας του αντιπάλου, όχι μόνο επειδή είναι το πρώτο παιχνίδι μπροστά στο κοινό, αλλά και διότι είναι πολύ σημαντική η συγκομιδή μέγιστων εντός έδρας βαθμών, για κάποιον που θέλει να πετύχει. 

"Νομίζω πως είναι πολύ σημαντικό να χτίζεις την αυτοπεποίθηση σου από νωρίς. Η εκ νέου ανάληψη δράσης, το επίπεδο του ποδοσφαίρου και προφανώς το να κερδίζεις - αν μπορείς να το κάνεις νωρίς - αυτά σου δίνουν αυτοπεποίθηση, κάτι που ψάχνω να δω στην ομάδα μου και φέτος.
 Είναι τόσο μα τόσο σημαντικές οι εντός έδρας επιδόσεις σου, αν θες να πετύχεις κι αν αυτός είναι ο στόχος της σεζόν. Φυσικά θες να μάθεις από την προηγούμενη χρονιά, όμως το βασικό χαρακτηριστικό είναι η αυτοπεποίθηση, είναι σπουδαίος παράγοντας. Και μάλιστα, η αυτοπεποίθηση που θα σε οδηγήσει στην επιτυχία θα έρθει από τη σκληρή δουλειά και από τις νίκες στην έδρα σου, τόσο απλά.
 Στόχος μας σε κάθε παιχνίδι είναι να έχουμε πάντοτε τον πρώτο λόγο, είμαστε μια ομάδα που θέλει να κυριαρχεί και να έχει πάντα πρωταρχικό ρόλο, ειδικότερα εντός έδρας".

Η Λίβερπουλ, ύστερα από απόφαση του Ρότζερς, προπονήθηκε στο Άνφιλντ την Παρασκευή, και ο coach εξηγεί το λόγο.

"Θεώρησα πως ήταν σημαντικό για τους καινούριους παίκτες τα νέα μέλη του τεχνικού επιτελείου να έρθουν σε επαφή με το Άνφιλντ και να γνωρίσουν το γήπεδο. Ξέρουν πόσο σπουδαίο είναι. Προπονήθηκαν καλά και φυσικά περιμένουμε το ματς της Δευτέρας. Είναι ένα ιδιαίτερο μέρος για να παίξεις ποδόσφαιρο και θα είναι πολύ σημαντικό για εμάς, αν θέλουμε να κάνουμε μια καλή σεζόν, να είμαστε πρώτοι στην εντός έδρας βαθμολογία. Σημαντική συνεισφορά σε αυτό θα έχει η υποστήριξη που δεχόμαστε στο Άνφιλντ. Οπότε, ανυπομονούμε για το παιχνίδι".

πηγή: Liverpoolfc.com
Επιμέλεια: Νίκος Γιαμπολδάκης
Share on Google Plus

About Nikos Giampoldakis

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.